Σπασμένος σωλήνας υδρορροής

σπασμένος σωλήνας υδρορροής

Ο σπασμένος σωλήνας υδρορροής είναι μία από τις αιτίες εμφάνισης έντονης υγρασίας σε τοίχους ή οροφές κατοικιών, ειδικά αν πρόκειται για διαμερίσματα στο τελευταίο όροφο πολυκατοικίας.

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας, στην περιοχή της Κηφισιάς, ο πελάτης είχε σοβαρά προβλήματα υγρασίας. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν ο έλεγχος με θερμική κάμερα, έτσι ώστε να ελεγχθεί κατά πόσον η μόνωση της ταράτσας είναι ικανοποιητική. Στη συνέχεια έγινε έλεγχος με κάμερα υδρορροής, έτσι ώστε να ελεγχθούν διεξοδικά οι σωλήνες υδρορροής στο εσωτερικό τους για τυχόν σπασίματα ή ανοίγματα.

Πράγματι, μετά από τον έλεγχο με την ενδοσκοπική κάμερα διαπιστώθηκε ότι υπήρχε σπασμένος σωλήνας υδρορροής. Η υδρορροή ήταν εσωτερική, με αποτέλεσμα για την αντικατάστασή του να χρειάζεται σκαλωσιά και σκάψιμο της πλαϊνής πλευράς της πολυκατοικίας, μια εργασία πολυδάπανη και χρονοβόρα.

σπασμένος σωλήνας υδρορροής
εικόνα της βλάβης με την ενδοσκοπική κάμερα

Εμείς στο συνεργείο του υδραυλικού, αναλάβαμε και επισκευάσαμε τον σπασμένο σωλήνα υδρορροής με την σύγχρονη μέθοδο επισκευής σωλήνων Spray Coating. Η επισκευή έγινε εσωτερικά, με επάλειψη των τοιχωμάτων του σωλήνα με εποξική ρητίνη. Μετά από μόλις 5 ώρες η ρητίνη στεγνώνει και ο σωλήνας είναι πλήρως στεγανοποιημένος και σαν καινούριος. Ο σωλήνας δεν χρειάστηκε να αντικατασταθεί και δεν χρειάστηκε να σπάσουμε ή να ξηλώσουμε το οτιδήποτε από το κτίριο. Επιπλέον οι εργασίες στις επισκευές υδρορροών έγιναν από την ταράτσα, χωρίς να χρειαστεί να ενοχλήσουμε τους ενοίκους των διαμερισμάτων. Τέλος, δόθηκε στη διαχείριση και εγγύηση 10 ετών για την εργασία μας!

εργασία με Spray Coating

πλήρως στεγανοποιημένος σωλήνας

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για γρήγορες, καθαρές και αποτελεσματικές επισκευές υδρορροών, αλλά και κάθε βλάβης σε σωλήνες αποχέτευσης. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση