Επισκευές υδρορροών

επισκευές υδρορροών

Οι επισκευές υδρορροών είναι μία εργασία που συχνά καλούμαστε να κάνουμε σε κατοικίες. Οι σωλήνες υδρορροής είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία, οπότε η φυσιολογική φθορά είναι αναπόφευκτη. Επιπλέον οι σωλήνες υδρορροής είναι αποδέκτες πολλών ρύπων που επικάθονται από το εξωτερικό περιβάλλον, όπως φύλλα, χαλικάκια, περιττώματα πουλιών κλπ. Αν δεν καθαρίζονται τακτικά, οι σωλήνες φράζουν, δεν απομακρύνονται τα νερά και οι πιέσεις μπορούν να προκαλέσουν ράγισμα ή σπάσιμο σε κάποια σημεία.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, για να επισκευαστεί ένας σωλήνα υδρορροής ήταν μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία, αφού θα έπρεπε να αντικατασταθούν τμήματα ή ολόκληροι οι σωλήνες υδρορροής, αν οι σωλήνες ήταν εντοιχισμένοι θα έπρεπε να σπάσουν πλακάκια και εάν το κτίριο ήταν πολυκατοικία θα έπρεπε να τοποθετηθούν σκαλωσιές.

Αυτό όμως δεν ισχύει πια! Οι επισκευές υδρορροών είναι τώρα πιο εύκολες από ποτέ, χάρις στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, επιτρέπει την πλήρη επισκευή των σωλήνων, χωρίς σκάψιμο, χωρίς σκαλωσιές, χωρίς φασαρία, σε μία μόλις μέρα και μάλιστα με εγγύηση 10 ετών. Για τις επισκευές υδρορροών χρησιμοποιούμε συνήθως την μέθοδο Spray Coating, η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους σωλήνων υδρορροής.

Πριν την εφαρμογή της μεθόδου, καθαρίζεται καλά ο σωλήνας από τους ρύπους και γίνεται έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα έτσι ώστε να διαπιστωθεί το σημείο και η έκταση της βλάβης. Στη συνέχεια εισάγεται στον σωλήνα ειδικό μηχάνημα, που ψεκάζει εσωτερικά τα τοιχώματα του σωλήνα με εποξική ρητίνη, όσες φορές χρειάζεται ώστε να καλυφθούν πλήρως όλα τα ραγίσματα, σπασίματα ή ανοίγματα του σωλήνα.

επισκευές υδρορροών
εργασία με Spray Coating

Μετά από λίγες ώρες η ρητίνη στεγνώνει και ο σωλήνας είναι πλήρως στεγανοποιημένος και σαν καινούριος. Ο σωλήνας δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί και δεν χρειάζεται να σπάσουμε ή να ξηλώσουμε το οτιδήποτε από το κτίριο. Επιπλέον οι εργασίες στις επισκευές υδρορροών γίνονται από την ταράτσα, χωρίς να χρειαστεί να ενοχλήσουμε τους ενοίκους των διαμερισμάτων.

επισκευές υδρορροών
πλήρως στεγανοποιημένος σωλήνας

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για γρήγορες, καθαρές και αποτελεσματικές επισκευές υδρορροών, αλλά και κάθε βλάβης σε σωλήνες αποχέτευσης. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση