Κάμερα για υδρορροή

κάμερα για υδρορροή

Οι κάμερες οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο υδρορροών είναι οι ίδιες κάμερες που ελέγχουν και εσωτερικά τις αποχετεύσεις. Η κάμερα για υδρορροή είναι ενδοσκοπική κάμερα η οποία καταγράφει την κατάσταση του σωλήνα της υδρορροής εσωτερικά και υποδεικνύει τα σημεία ή τις ενώσεις του σωλήνα που έχουν ραγίσει, ανοίξει ή σπάσει. Οι ενδείξεις για βλάβη στην υδρορροή είναι να διαπιστώνουμε διαρροή νερού ή υγρασία στους τοίχους που εφάπτονται στις υδρορροές.

Η ενδοσκοπική κάμερα μπορεί να είναι και ρομποτική. Η ρομποτική κάμερα έχει τη δυνατότητα περιστροφής της κεφαλής της κάμερας 360ο, με αποτέλεσμα να ελέγχεται και να  καταγράφεται ακόμα και η παραμικρή ρωγμή εσωτερικά του σωλήνα.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε και την κάμερα για υδρορροή και όλες τις κάμερες προηγμένης τεχνολογίας για αποτελεσματικό έλεγχο των σωληνώσεων και εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στεγανοποίησης και επισκευής σωλήνων υδρορροής και αποχέτευσης Χωρίς σκάψιμο και Χωρίς αντικατάσταση σωλήνα.

κάμερα για υδρορροή εικόνα
εικόνα σπασμένης υδρορροής από ενδοσκοπική κάμερα
επισκευή υδρορροής με την μέθοδο Brush Coating

Δείτε και το σχετικό βίντεο όπου κάνουμε έλεγχο με κάμερα για υδρορροή:

Εμείς στον Υδραυλικό, διαθέτουμε όλες τις τεχνικές εντοπισμού και ελέγχου αποχετεύσεων και υδρορροών, καθώς και επισκευής τους ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση