Επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο

επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο

Οι σύγχρονες μέθοδοι για επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο μπορούν να εφαρμοστούν σε σωλήνες αποχέτευσης, πατοσίφωνα, σε σωλήνες υδρορροής και σε σωλήνες πισίνας. Η γενική αρχή είναι ότι οι σωλήνες δεν αντικαθίστανται, άρα δεν χρειάζεται σκάψιμο για να βγουν, αλλά επισκευάζονται από μέσα.

Ειδικά μηχανήματα επιστρώνουν στα εσωτερικά τοιχώματα του σωλήνα υλικό στεγανοποίησης, σε όσες στρώσεις χρειάζεται. Το υλικό (εποξική ρητίνη) καλύπτει κάθε ρωγμή, άνοιγμα ακόμα και σπάσιμο του σωλήνα. Η ρητίνη στεγνώνει σε λίγες ώρες και οι σωλήνες αποχέτευσης γίνονται σαν καινούριοι, με πολυετή εγγύηση ανθεκτικότητας.

Το πρώτο βήμα που ακολουθείται πάντα στην επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο είναι ο έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα. Εδώ εντοπίζονται όλα τα προβλήματα μέσα στις σωληνώσεις. Στη συνέχεια, ανάλογα με το μέγεθος, το υλικό και τον βαθμό της βλάβης, επιλέγεται και η τεχνική εφαρμογής ρητίνης που θα χρησιμοποιηθεί.

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας σε πολυκατοικία στην περιοχή της Ηλιούπολης, υπήρχε διαρροή από την αποχέτευση. Ο έλεγχος με την κάμερα έδειξε ράγισμα και άνοιγμα στον οριζόντια σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης.

επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο
εικόνα της βλάβης με την κάμερα αποχέτευσης

Ο σωλήνας αποχέτευσης ήταν μαντεμένιος, μεγάλης διαμέτρου και με αρκετό βαθμό διάβρωσης. Πριν την εφαρμογή της εποξικής ρητίνης, έγινε πολύ καλός καθαρισμός και γυάλισμα του σωλήνα, έτσι ώστε να μπορέσει το υλικό να εφαρμοστεί σωστά στα τοιχώματα.

επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο
καθαρισμός του σωλήνα

Η μέθοδος που επιλέχτηκε για τη πραγματοποίηση της επισκευής ήταν το BRUSH COATING. Η εργασία τελείωσε μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς καμία ταλαιπωρία των ενοίκων της πολυκατοικίας και δόθηκε και εγγύηση 10 ετών.

επισκευή σωλήνων χωρίς σκάψιμο
εφαρμογή της εποξικής ρητίνης

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για εντοπισμό της βλάβης και επισκευή κάθε σωλήνα αποχέτευσης ή υδρορροής χωρίς σκάψιμο. Γρήγορα, αποτελεσματικά και με γραπτή εγγύηση!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής:

Επίσης επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση