Κάμερες αποχέτευσης

κάμερα αποχέτευσης

Οι κάμερες αποχέτευσης είναι οι σύγχρονες ψηφιακές κάμερες με τις οποίες μπορούμε να ελέγξουμε τους σωλήνες της αποχέτευσης και να εντοπίζουμε με ακρίβεια το σημείο που χρειάζεται αποκατάσταση και είναι δύο ειδών:

θερμική κάμερα
θερμική κάμερα

Η θερμική κάμερα ή θερμοκάμερα , η οποία έχει την ιδιότητα να εντοπίζει διαφορές στις θερμοκρασίες των επιφανειών, άρα και το σημείο που υπάρχει υγρασία. Με αυτόν τον τρόπο προσδιορίζουμε το σημείο που υπάρχει διαρροή σε έναν σωλήνα, χωρίς να χρειάζεται σκάψιμο.

Η ενδοσκοπική κάμερα η οποία εισέρχεται στο σωλήνα αποχέτευσης καταγράφοντας σε βίντεο όλη τη κατάσταση του σωλήνα εσωτερικά. Οι ενδοσκοπικές κάμερες αποχέτευσης δίνουν πολύ καθαρή εικόνα κάθε ρωγμής, σπασίματος ή ανοίγματος στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών. Υπάρχουν και οι ρομποτικές ενδοσκοπικές κάμερες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα περιστροφής εντός του σωλήνα έως και 360ο, δίνοντάς μας το βέλτιστο αποτέλεσμα διάγνωσης ενός προβλήματος.

κάμερες αποχέτευσης
ρομποτική ενδοσκοπική κάμερα

Παράδειγμα εντοπισμού σημείου διαρροής με την βοήθεια της θερμικής κάμερας:

υγρασία σε τοίχο

εικόνα της διαρροής από την θερμική κάμερα

παράδειγμα καταγραφής σπασμένης αποχέτευσης με ενδοσκοπική κάμερα

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε συστηματικά τις κάμερες αποχέτευσης για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση