Κάμερα υδρορροής

κάμερα υδρορροής

Η κάμερα υδρορροής είναι μία ειδική ενδοσκοπική κάμερα η οποία εισέρχεται στους σωλήνες υδρορροών και βιντεοσκοπεί την εικόνα τους. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχουμε εσωτερικά για τυχόν ραγίσματα ή σπασίματα του σωλήνα, τα οποία δημιουργούν εμφανείς υγρασίες στα διαμερίσματα που εφάπτονται στις υδρορροές.

Επίσης με την κάμερα υδρορροής διαπιστώνουμε και τις αιτίες φραγής των σωλήνων που εμποδίζουν την απομάκρυνση των βρόχινων νερών. Μπορεί να είναι π.χ. φύλλα, μπάζα, φωλιές πουλιών, οπότε με την κάμερα υδρορροής γίνεται αποτελεσματικά και η απόφραξη των υδρορροών.

Όταν καταγραφεί η εικόνα του τοιχώματος των σωλήνων, προχωράμε στην επισκευή τους. Με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γίνει αντικατάσταση των σωλήνων υδρορροής, δεν χρειάζεται σκάψιμο, ούτε σπάσιμο πλακιδίων ή σκαλωσιές.

Η επισκευή και στεγανοποίηση των σωλήνων υδρορροής, ανεξαρτήτως διαμέτρου, γίνεται εσωτερικά του σωλήνα με τη μέθοδο COATING (Brush or Spray). Γίνεται επίστρωση εποξικής ρητίνης η οποία είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που στεγανοποιείται πλήρως σε λίγες ώρες και καλύπτει 100% κάθε σπάσιμο, ράγισμα ή άνοιγμα των σωλήνων. Όλη η εργασία παρακολουθείται ως το τέλος με την κάμερα υδρορροής.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε και κάμερα υδρορροής και όλες τις κάμερες προηγμένης τεχνολογίας για αποτελεσματικό έλεγχο των σωληνώσεων. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες στεγανοποίησης και επισκευής σωλήνων υδρορροής και αποχέτευσης Χωρίς σκάψιμο και Χωρίς αντικατάσταση σωλήνα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση