Καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης

Αρκετές φορές παρατηρούμε φράξιμο της κεντρικής αποχέτευσης της οικίας μας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί όλα τα υπολείμματα από τα καθαριστικά τα οποία εισέρχονται στο σωλήνα αποχέτευσης δημιουργούν πουρί στα τοιχώματα και στο χώρο που βρίσκεται ο μηχανοσίφωνας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όλα τα ακάθαρτα λύματα, τα χαρτιά, τα λάδια και τα λίπη να συσσωρεύονται στα σημεία που έχει δημιουργηθεί πουρί και τέλος να φράσει όλο το σωλήνα.

Σημαντικό βήμα για την αποφυγή όλου αυτού του προβλήματος που δημιουργείται και της ταλαιπωρίας της απόφραξης είναι ο τακτικός έλεγχος του κεντρικού σωλήνα αποχέτευσης με ειδική κάμερα που εισέρχεται στο σωλήνα και ο καθαρισμός, αυτού, μία φορά τουλάχιστον το χρόνο.

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει με πιεστικό μηχάνημα, όπου απομακρύνονται τα μεγαλύτερα κομμάτια από το πουρί που έχει δημιουργηθεί στα τοιχώματα του σωλήνα. Όμως μπορεί να γίνει και πιο βαθύς καθαρισμός μηχανικά, με ειδικές αλυσίδες,  απομακρύνοντας το πουρί και κάθε ίχνος ακαθαρσιών που είναι προσκολλημένα στα τοιχώματα του σωλήνα αποχέτευσης.

καθαρός σωλήνας αποχέτευσης

 

καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης
καθαρός σωλήνας αποχέτευσης

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τους κατάλληλους τεχνικούς για τον έλεγχο των σωληνώσεων και τον αποτελεσματικό καθαρισμό τους. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες:

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση