Αποφράξεις αποχετεύσεων

Τελευταία ενημέρωση

Αποφράξεις αποχετεύσεων 

 

Αν οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι κάτι που σε απασχολούν,

ΚΑΛΕΣΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε το ξεβούλωμα αποχέτευσης γρήγορα και οικονομικά.

 

 

Στα προηγούμενα 3 άρθρα γράψαμε γενικά για την απόφραξη, για το  ξεβούλωμα νεροχύτη και για το ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας. Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τις αποφράξεις αποχετεύσεων. Θα δούμε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Επίσης θα δούμε ποιες είναι οι τιμές για τις αποφράξεις αλλά και πιο συγκεκριμένα πόσο κοστίζει η απόφραξη αποχέτευσης.

 

apofraxeis-apoxeteuseon-2

 

1. Αποφράξεις αποχετεύσεων

Όλες οι υδραυλικές σωληνώσεις του σπιτιού μας, ενώνονται με τις σωλήνες αποχέτευσης. Αυτές με τη σειρά τους καταλήγουν στο φρεάτιο. Συνεπώς ότι πετάμε μέσα στην τουαλέτα, στο νιπτήρα, στο νεροχύτη και στην μπανιέρα, όλα αυτά καταλήγουν έξω από το σπίτι μας στο φρεάτιο αποχέτευσης.  Οι σωλήνες αποχέτευσης βοηθούν στο να μεταφέρονται όλα τα απόβλητα έξω από το σπίτι μας. Μία βουλωμένη κεντρική αποχέτευση εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για τα υδραυλικά του σπιτιού μας, αλλά και για την ίδια μας την υγεία. 

Αν δεν φροντίσεις να κάνεις έναν καθαρισμό αποχέτευσης, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλήξεις πολύ γρήγορα να έχεις μία βουλωμένη κεντρική αποχέτευση.

Ο μικρόκοσμος στις σωλήνες αποχέτευσης αλλά και στο φρεάτιο, είναι κάθε άλλο πέρα για πέρα επικίνδυνος. Κατσαρίδες και ποντίκια είναι από τα πρώτα που θα εμφανιστούν στο χώρο μας.

Επίσης μια βουλωμένη κεντρική αποχέτευση, εκτός όλων των παραπάνω μπορεί να προκαλέσει και άλλα προβλήματα, όπως πλημμύρες και υγρασίες.

 

Αν οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι κάτι που σε απασχολεί,

ΚΑΛΕΣΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε το ξεβούλωμα αποχέτευσης γρήγορα και οικονομικά.

 

apofraxeis-apoxeteuseon -3

 

2. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων και τα προβλήματά τους

Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις σωλήνες αποχέτευσης και στο φρεάτιο, είναι τα αντικείμενα τα οποία καταλήγουν μέσα σε αυτό. Αν δεν προσέξουμε το τι πετάμε μέσα στις σωληνώσεις μας διά της οδού της τουαλέτας, μπάνιου, νιπτήρα και νεροχύτη, ο καθαρισμός αποχέτευσης είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τον κάνουμε.

Μερικές από τις περιπτώσεις που θα χρειαστείς αποφράξεις αποχετεύσεων είναι:

O o-ydravlikos.gr αναλαμβάνει να σου κάνει το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης γρήγορα και οικονομικά. Η απόφραξη φρεατίου απέχει μόνο ένα τηλέφωνο.

Κάλεσε τώρα στο 698-80-54-006 για να έρθουμε στο χώρο σου άμεσα και να σου κάνουμε το ξεβούλωμα σωλήνων αποχέτευσης.

 

 

Αν η απόφραξη αποχέτευσης είναι κάτι που σε απασχολεί,

ΚΑΛΕΣΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη αποχέτευσης γρήγορα και οικονομικά.

 

 

3. Ποιες είναι οι τιμές για τον καθαρισμό αποχέτευσης και την απόφραξη φρεατίου;

Τις τιμές για τις αποφράξεις τις γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο.

 

Δείτε αναλυτικά το τιμοκατάλογό μας

 

 

Αν η απόφραξη φρεατίου είναι κάτι που σε απασχολεί,

ΚΑΛΕΣΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη φρεατίου γρήγορα και οικονομικά.

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε;

 

Αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Αθήνα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Βύρωνα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Γαλάτσι, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Δάφνη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στου Ζωγράφου, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Καισαριανή, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Υμηττό

Αποφράξεις αποχετεύσεων στα Νότια Προάστια

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Νότια Προάστια: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Άγιο Δημήτριο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Άλιμο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Αργυρούπολη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Γλυφάδα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Ελληνικό, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Ηλιούπολη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Καλλιθέα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Μοσχάτο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Νέα Σμύρνη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Παλαιό Φάληρο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Ταύρο

Απόφραξη νεροχύτη στην Ανατολική Αττική

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Ανατολική Αττική: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Άγιο Στέφανο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Άνοιξη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Άνω Λιόσια, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Ανθούσα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη ΒάρηΒουλιαγμένη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Βούλα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Διόνυσο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Δροσιά, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στους Θρακομακεδόνες, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Κορωπί, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Μενίδι (Αχαρνές), Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Παιανία, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Παλλήνη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Πικέρμι, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Σπάτα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Σταμάτα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Φυλή

Αποφράξεις αποχετεύσεων στη Δυτική Αττική 

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Δυτική Αττική: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Ασπρόπυργο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Ελευσίνα

Αποφράξεις αποχετεύσεων στα Δυτικά Προάστια

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Δυτικά προάστια: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Αγία Βαρβάρα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στους Άγιους Αναργύρους, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Αιγάλεω, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Ίλιον, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Καματερό, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Περιστέρι, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Πετρούπολη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Χαϊδάρι

Αποφράξεις αποχετεύσεων στα Βόρεια Προάστια

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Βόρεια Προάστια: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Βριλήσσια, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Εκάλη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Κηφισιά, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Λυκόβρυση, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Μαρούσι, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στα Μελίσσια, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Μεταμόρφωση, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Νέα Ερυθραία, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Νέα Ιωνία, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στου Παπάγου, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Πεντέλη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στην Πεύκη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Φιλοθέη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Χαλάνδρι, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Χολαργό, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Ψυχικό

Αποφράξεις αποχετεύσεων στον Πειραιά

 • Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Πειραιά: Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Α.Ι. Ρέντη, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Δραπετσώνα, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Κερατσίνι, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Κορυδαλλό, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στη Νίκαια, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στον Πειραιά, Ξεβούλωμα αποχετεύσεων στο Πέραμα.

 

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

 

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Και από εμένα πολλά αστεράκια.Πολύ γρήγορος και οικονομικός!

 2. Αποφράξεις αποχετεύσεων
  o-ydravlikos.gr είναι άψογος σε όποια εργασία και να του ζητηθεί. Πολύ ικανοποιημένος και εγώ από όλη την συνεργασία μας.

 3. Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την ταχεία εξυπηρέτηση αλλά και την ποιότητα των εργασιών.

 4. Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Άψογοι σε όλες τις εργασίες!

 5. Αποφράξεις αποχετεύσεων
  Έκανα μία απόφραξη στην αποχέτευση και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εξυπηρέτηση.

Κάλεσε στο 698-80-54-006 για να πάρεις ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για εκτίμηση της βλάβης.
+ +