Απόφραξη

Απόφραξη

Αν η απόφραξη είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη γρήγορα και οικονομικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Στο σημερινό άρθρο θα αναλύσουμε τις αποφράξεις. Οι εργασίες αυτές μπορούν να ξεκινήσουν από έναν βουλωμένο νεροχύτη ή έναν βουλωμένο νιπτήρα, ή μία βουλωμένη αποχέτευση  και να καταστήσουν το αποχετευτικό μας σύστημα μη λειτουργικό. Για να αποφύγουμε όσον το δυνατόν περισσότερο τις αποφράξεις, θα πρέπει να ακολουθήσουμε προσεκτικά όλα τα παρακάτω. Οι περισσότεροι από εμάς δεν δίνουμε τόση μεγάλη σημασία στις αποχετεύσεις, στα κεντρικά φρεάτια, στους νιπτήρες, νεροχύτες, λεκάνες, μπανιέρες κ.τ.λ. Μία τέτοια βλάβη, βούλωμα, ενδέχεται να έχει άσχημη επίδραση στην καθημερινότητά μας. Αν δεν ενεργήσουμε άμεσα μπορεί να βλάψει τα υδραυλικά του σπιτιού μας αλλά και την ίδια μας την υγεία. Οι αποφράξεις χωρίζονται σε κάποιες κατηγορίες, τις οποίες θα τις δούμε παρακάτω.

 
 1. Ποια είναι τα σημάδια τα οποία μας δείχνουν ότι χρειάζεται να κάνουμε απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη σιφονιού, απόφραξη υδρορροής ή απόφραξη υδρορροής βεράντας και απόφραξη φρεατίου;

 2. Οι πιο συνηθισμένες αποφράξεις που θα χρειαστούμε είναι:

  1. ο βουλωμένος νεροχύτης

  2. ο βουλωμένος νιπτήρας

  3. η βουλωμένη λεκάνη

  4. η βουλωμένη μπανιέρα

  5. το βουλωμένο σιφόνι

  6. η βουλωμένη αποχέτευση

  7. η βουλωμένη υδρορροή

 3. Τι γίνεται αν μετά την απόφραξη ξανά βουλώσει η αποχέτευση;

 4. Τα υλικά που ρίχνουμε στην αποχέτευση, είναι η αιτία για μία βουλωμένη αποχέτευση. Ποια είναι;

 5. Τιμοκατάλογος Αποφράξεων

 6. Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε

 

1. Τα σημάδια που μας δείχνουν ότι χρειάζεται να κάνουμε απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη σιφονιού, απόφραξη αποχέτευσης, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη υδρορροής βεράντας, απόφραξη φρεατίου είναι τα εξής:

 • Όταν αντιμετωπίζουμε αργή αποστράγγιση του νερού στο νεροχύτη, στο νιπτήρα, στη λεκάνη και στη μπανιέρα.
 • Ήχους από μπουρμπουλήθρες όταν αποστραγγίζει το νερό σε όλα τα παραπάνω.
 • Συχνό βούλωμα σε κάποιο από τα παραπάνω.
 • Όταν βγαίνει το νερό από το σιφόνι του δαπέδου, όταν λειτουργεί το πλυντήριο ρούχων.
 • Όταν βγαίνει νερό από το σιφόνι του δαπέδου, χωρίς να χρησιμοποιούμε το μπάνιο.
 • Άσχημη μυρωδιά από τα σιφώνια.

2. Οι πιο συνηθισμένες αποφράξεις που θα χρειαστούμε είναι:

Απόφραξη Νεροχύτη
Βουλωμένος Νεροχύτης

Ένας βουλωμένος νεροχύτης είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην κουζίνα μας. Ο βουλωμένος νεροχύτης είναι αποτέλεσμα υπολειμμάτων και φαγητών τα οποία έπεσαν μέσα στο νεροχύτη. Για το ξεβούλωμα νεροχύτη πρέπει να καλέσουμε άμεσα τον o-ydravlikos.gr στο τηλέφωνο 698-80-54-006 για να μας κάνει την απόφραξη νεροχύτη το συντομότερο δυνατόν. Μην προσπαθήσετε να κάνετε το ξεβούλωμα του νεροχύτη μόνοι σας. Αυτό μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα. Για κάθε περίπτωση, το συνεργείο μας παρέχει ειδικά επαγγελματικά αποφρακτικά εργαλεία όπως, ατσαλίνα και πιεστικό μηχάνημα. Η απόφραξη νεροχύτη ή η απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, είναι παιχνιδάκι για τον o-ydravlikos.gr.

Αν ο βουλωμένος νεροχύτης είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε το ξεβούλωμα του νεροχύτη γρήγορα και οικονομικά.

Απόφραξη Νιπτήρα
Βουλωμένος Νιπτήρας

Και εδώ ο βουλωμένος νιπτήρας είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τον βουλωμένο νεροχύτη. Η διαφορά είναι στις ακαθαρσίες που μαζεύονται και τον καθιστούν να είναι ένας βουλωμένος νιπτήρας. Οι αιτίες είναι οι τρίχες και τα σαπούνια που πέφτουν μέσα. Μην προσπαθήσετε να κάνετε το ξεβούλωμα του νιπτήρα μόνοι σας. Μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα. Για κάθε περίπτωση, το συνεργείο μας παρέχει ειδικά επαγγελματικά αποφρακτικά εργαλεία όπως ατσαλίνα και πιεστικό μηχάνημα. Η απόφραξη νιπτήρα για τον o-ydravlikos.gr είναι παιχνιδάκι.

Αν ο βουλωμένος νιπτήρας είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη νιπτήρα γρήγορα και οικονομικά.

Απόφραξη Τουαλέτας
Βουλωμένη λεκάνη

Η βουλωμένη λεκάνη είναι και αυτή αποτέλεσμα ακαθαρσιών και άλλων αντικειμένων που μας πέφτουν μέσα στην τουαλέτα. Όπως θα πούμε και παρακάτω, τα χαρτιά, οι χαρτοπετσέτες, οι πάνες είναι αυτά που ευθύνονται για την βουλωμένη λεκάνη. Για να μην φτάσει ο κόμπος στο χτένι και για να μη χρειαστεί να κάνουμε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην πετάμε τίποτα μέσα. Το ξεβούλωμα της τουαλέτας μπορεί να φαίνεται πολύ εύκολο, με όλα αυτά που διαφημίζουν στο Internet. Σε καμία περίπτωση όμως δεν συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις κάποιο από όλα αυτά τα υλικά του εμπορίου για την απόφραξη τουαλέτας. Ο o-ydravlikos.gr χρησιμοποιεί αποφρακτικά εργαλεία, όπως ατσαλίνα, πιεστικό και άλλα τα οποία θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σου. Η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας για τον o-ydravlikos.gr είναι πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Αν η βουλωμένη λεκάνη είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, γρήγορα και οικονομικά.

Απόφραξη Μπανιέρας
Βουλωμένη μπανιέρα

Η βουλωμένη μπανιέρα συγκαταλέγεται στην ίδια κατηγορία με τη βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας, τον βουλωμένο νιπτήρα, ή τον βουλωμένο νεροχύτη.

Από το καθημερινό μας μπάνιο πέφτουν υπολείμματα από σαπούνια και τρίχες τα οποία με τον καιρό βουλώνουν τις σωληνώσεις. Αν δεν προσέξεις και δεν κάνεις σωστή χρήση, το ξεβούλωμα μπανιέρας ή η απόφραξη μπανιέρας θα είναι κάτι το οποίο θα χρειαστείς πολύ γρήγορα. Τα κατάλοιπα αυτά θα περάσουν στο σιφόνι και με τη σειρά τους θα καταλήξουν στην κεντρική αποχέτευση. Η απόφραξη μπανιέρας μπορεί να γίνει τόσο γρήγορα, που ούτε θα το καταλάβεις. Σε καμία περίπτωση δε συνιστούμε να κάνεις μόνος σου το ξεβούλωμα μπανιέρας.

Ο o-ydravlikos.gr χρησιμοποιεί αποφρακτικά εργαλεία, όπως ατσαλίνα, πιεστικό και άλλα τα οποία θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σου. Το ξεβούλωμα μπανιέρας για τον o-ydravlikos.gr είναι πιο εύκολο και γρήγορο από ποτέ.

Αν η βουλωμένη μπανιέρα είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη μπανιέρας γρήγορα και οικονομικά.

Απόφραξη Σιφονιού
Βουλωμένο σιφόνι

Το σιφόνι βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου. Σε αυτό εισέρχονται 3 σωλήνες, οι οποίοι με τη σειρά τους καταλήγουν στην κεντρική αποχέτευση. Οι 3 σωλήνες είναι της μπανιέρας, του νιπτήρα, και του πλυντηρίου. Ότι ρίχνουμε σε αυτά τα 3 καταλήγουν στο σιφόνι και από εκεί πάνε στην αποχέτευση. Όταν παρατηρούμε ότι το σιφόνι έχει ξεχειλίσει από νερά και σαπουνάδες, τότε αυτομάτως σημαίνει ότι έχει φράξει ο κεντρικός σωλήνας του σιφονιού προς την αποχέτευση. Σε καμία περίπτωση δεν συνιστούμε να κάνεις την απόφραξη σιφονιού δαπέδου, μόνος σου. Μπορεί το πρόβλημα να γίνει μεγαλύτερο και να το βουλώσεις περισσότερο. Τώρα ο o-ydravlikos.gr με τα ειδικά αποφρακτικά εργαλεία που χρησιμοποιεί η απόφραξη σιφονιού δαπέδου γίνεται με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Αν το βουλωμένο σιφόνι είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη σιφονιού δαπέδου γρήγορα και οικονομικά.

Απόφραξη Αποχέτευσης
Βουλωμένη αποχέτευση ή βουλωμένο φρεάτιο

Η απόφραξη αποχέτευσης ή η απόφραξη φρεατίου είναι κάτι που θα χρειαστεί να κάνεις αν δεν προσέξεις όλα τα παραπάνω. Η μπανιέρα, ο νεροχύτης, το πλυντήριο, η λεκάνη, καταλήγουν όλα στο σιφόνι και με τη σειρά τους πάνε στην κεντρική αποχέτευση. Αν δεν συντηρήσεις πρώτα αυτά, τότε πολύ γρήγορα θα χρειαστεί να κάνεις μία απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης ή απόφραξη φρεατίου. Η απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης χρειάζεται να γίνει από ειδικούς, εξειδικευμένους στο χώρο των αποφράξεων. Σε καμία περίπτωση δε συνιστούμε να την κάνεις μόνος σου. Ο o-ydravlikos.gr χρησιμοποιεί αποφρακτικά εργαλεία, όπως ατσαλίνα, πιεστικό και άλλα τα οποία θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σου. Για εμάς η απόφραξη φρεατίων έγινε πλέον καθημερινότητα.

Αν η βουλωμένη αποχέτευση είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη κεντρικής  αποχέτευσης γρήγορα και οικονομικά.

Απόφραξη Υδρορροής
Βουλωμένη υδρορροή

Η απόφραξη υδρορροών είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο κατά τους χειμερινούς μήνες. Το χειμώνα σε αντίθεση με το καλοκαίρι, βρέχει, φυσάει και σηκώνει  ο αέρας χώμα ο οποίος κατακάθεται στις υδρορροές. 

Τι είναι όμως μία υδρορροή;

Οι υδρορροές είναι σωληνώσεις οι οποίες βρίσκονται έξω από σπίτι μας. Χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

Η οριζόντια υδρορροή.

Η οριζόντια υδρορροή είναι οριζόντιες σωληνώσεις τις οποίες τις συναντάμε στην οροφή του σπιτιού μας, η σε μπαλκόνια και βεράντες. Συνήθως τις βλέπουμε περισσότερο σε μονοκατοικίες.

Η κάθετη υδρορροή.

Η κάθετη υδρορροή είναι κάθετες σωληνώσεις στις οποίες καταλήγουν οι οριζόντιες σωληνώσεις. Και αυτές τις συναντάμε περισσότερο σε γωνιές κτηρίων, σπιτιών, σε μπαλκόνια και ταράτσες.

Η κύρια λειτουργία τους είναι να μαζεύουν τα νερά της βροχής και να τα οδηγούν σε έναν κεντρικό σημείο. Με αυτή την πρακτική αποφεύγουμε να συγκεντρώνουμε το νερό της βροχής στην βεράντα μας, το οποίο θα την πλημμυρίσει.

Επειδή βρίσκονται εξωτερικά από το σπίτι μας, εκτός του ότι συλλέγουν το νερό σε ένα κεντρικό σημείο, μαζεύουν και άλλα πράγματα όπως χώμα, τα φύλλα των δέντρων, ζωύφια και άλλα. Με τον καιρό αν δεν κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες οι σωληνώσεις είναι πολύ εύκολο να φράξουν. Η πρώτη λύση είναι η σωστή χρήση και συντήρηση τους από εσένα. Αν δεν το κάνεις τότε σίγουρα θα πρέπει να κάνεις μία απόφραξη υδρορροής ή μία απόφραξη υδρορροής βεράντας. Σε καμία περίπτωση δεν συνιστούμε να κάνεις την απόφραξη υδρορροών μόνος σου.

Ο o-ydravlikos.gr χρησιμοποιεί αποφρακτικά εργαλεία, όπως ατσαλίνα, πιεστικό και άλλα τα οποία θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημά σου και η απόφραξη υδρορροών θα γίνει γρήγορα και εύκολα.

Αν η βουλωμένη υδρορροή είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου και να σου κάνουμε την απόφραξη υδρορροής ή την απόφραξη υδρορροής βεράντας γρήγορα και οικονομικά.

3. Τι γίνεται αν μετά την απόφραξη, ξανά βουλώσει η αποχέτευση;

Σε αυτήν την περίπτωση, αφού ξαναγίνει απόφραξη, πρέπει να γίνει έλεγχος με ειδική κάμερα αποχέτευσης, η οποία εισέρχεται στις σωληνώσεις και από τα σιφώνια και από την λεκάνη, φτάνει σε βάθος μέχρι 22 μέτρα και μπορεί να βρει ακριβώς αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο που μπλοκάρει την αποχέτευση, ρίζες δέντρων ή αν έχει σπάσει κάποιος σωλήνας και χρειάζεται επισκευή. Με αυτόν τον τρόπο, γλιτώνεις χρόνο, χρήματα και περιττά σκαψίματα, γιατί επεμβαίνουμε μόνο στο σημείο που έχει πρόβλημα.

Αν μετά την απόφραξη ξανά βουλώσει η αποχέτευση,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου, γρήγορα και οικονομικά.

4. Τα υλικά που ρίχνουμε στην αποχέτευση, είναι η αιτία για μία βουλωμένη αποχέτευση. Ποια είναι;

Τα υλικά τα οποία ευθύνονται για τη βουλωμένη αποχέτευση, τη βουλωμένη λεκάνη, τον βουλωμένο νεροχύτη ή τον βουλωμένο νιπτήρα είναι:

 • Τα σαπούνια, τα μαλλιά και οι τρίχες πέφτουν όταν κάνουμε μπάνιο στην αποχέτευση. Με τα χρόνια συσσωρεύονται μέσα στις σωληνώσεις και καταλήγουμε να έχουμε μία βουλωμένη αποχέτευση, έναν βουλωμένο νιπτήρα ή μία βουλωμένη μπανιέρα. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κάνουμε απόφραξη αποχέτευσης, απόφραξη νιπτήρα ή απόφραξη μπανιέρας.
 • Τα υπολείμματα από λίπη φαγητού, βούτυρα και λάδια επίσης είναι μία αιτία η οποία θα μας οδηγήσει στη βουλωμένη αποχέτευση, ή σε έναν βουλωμένο νιπτήρα. Και εδώ θα χρειαστούμε να κάνουμε μία απόφραξη αποχέτευσης , απόφραξη τουαλέτας ή μία απόφραξη νεροχύτη.
 • Χαρτιά και χαρτοπετσέτες είναι επίσης μία συχνή αιτία που οδηγεί σε μία βουλωμένη αποχέτευση ή βουλωμένη λεκάνη. Η λύση είναι η απόφραξη λεκάνης ή η απόφραξης κεντρικής αποχέτευσης.

Αν προσέξουμε όλα τα παραπάνω, τότε θα συντηρήσουμε τις σωληνώσεις μας για περισσότερο χρόνο και θα χρειαστεί να κάνουμε μία απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης πιο αραιά.

Θα σου προτείναμε να μην κάνεις μόνο σου το ξεβούλωμα μπανιέρας, το ξεβούλωμα νεροχύτη ή το ξεβούλωμα τουαλέτας. Τα υλικά και τα προϊόντα που διαφημίζουν για το:

 • πως ξεβουλώνει η λεκάνη της τουαλέτας
 • πως ξεβουλώνει ο νεροχύτης
 • πως ξεβουλώνει ο νιπτήρας
 • πως ξεβουλώνει ο νιπτήρας από τρίχες
 • πως ξεβουλώνει το σιφώνι του μπάνιου

είναι όλα ακατάλληλα για την καλή λειτουργία των σωληνώσεων. Μπορεί επιφανειακά το πρόβλημα να φαίνεται ότι λύθηκε, αλλά πολύ γρήγορα θα χρειαστεί να ξανακάνεις τη διαδικασία από την αρχή.

Αν θέλεις να κάνεις μία συντήρηση στις σωληνώσεις σου,

ΚΑΛΕΣΤΕ

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο 

EMAIL

ή στο  

FACEBOOK

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σου, γρήγορα και οικονομικά.

5. Τιμοκατάλογος

Αν έχεις άμεση ανάγκη για αποφράξεις νεροχύτη, νιπτήρα, λεκάνης, σιφονιού, υδρορροής, υδρορροής βεράντας και φρεατίου o-ydravlikos.gr έρχεται με ένα τηλεφώνημα στο  698-80-54-006 στο χώρο σου, για να αναλάβει την εργασία. Τις τιμές για τις εργασίες αποφράξεων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους μπορείτε να τις δείτε στον τιμοκατάλογό μας.

6. Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε;

Ξεβούλωμα στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια

 • Απόφραξη στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ξεβούλωμα στο κέντρο Αθήνας, Ξεβούλωμα στους Αμπελόκηπους, Ξεβούλωμα στο Γαλάτσι, Ξεβούλωμα στα Άνω Πατήσια, Ξεβούλωμα στο Βύρωνα, Ξεβούλωμα στην Καισαριανή, Ξεβούλωμα στο Γαλάτσι, Ξεβούλωμα στο Γκύζη, Ξεβούλωμα στη Δάφνη, Ξεβούλωμα στα Εξάρχεια, Ξεβούλωμα στου Ζωγράφου, Ξεβούλωμα στο Θησείο, Ξεβούλωμα στα Ιλίσια, Ξεβούλωμα στην Καισαριανή, Ξεβούλωμα στα Κάτω Πατήσια, Ξεβούλωμα στο Κολωνό, Ξεβούλωμα στο Κουκάκι, Ξεβούλωμα στην Κυψέλη, Ξεβούλωμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ξεβούλωμα στο Νέο Κόσμο, Ξεβούλωμα στο Παγκράτι, Ξεβούλωμα στα Πετράλωνα, Ξεβούλωμα στου Παπάγου, Ξεβούλωμα στα Σεπόλια, Ξεβούλωμα στο Χολαργό.

Ξεβούλωμα νεροχύτη στον Πειραιά

 • Απόφραξη νεροχύτη στον Πειραιά: Ξεβούλωμα στον Α.Ι. Ρέντη, Ξεβούλωμα στην Αμφιάλη, Ξεβούλωμα στη Δραπετσώνα, Ξεβούλωμα στο Κερατσίνι, Ξεβούλωμα στον Κορυδαλλό, Ξεβούλωμα στο Φάληρο, Ξεβούλωμα στη Νίκαια,  Ξεβούλωμα στο Πέραμα, Ξεβούλωμα στα Μανιάτικα, Ξεβούλωμα στην Πειραϊκή, Ξεβούλωμα στο Βόκο, Ξεβούλωμα στα Ταμπούρια, Ξεβούλωμα στη Φρεατίδα, Ξεβούλωμα στην Καρπάθου, Ξεβούλωμα στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά, Ξεβούλωμα στο Μικρολίμανο, Ξεβούλωμα στο Πασαλιμάνι, Ξεβούλωμα στην Καστέλα, Ξεβούλωμα στην Τερψιθέα Πειραιάς, Ξεβούλωμα στο Δημοτικό Θέατρο, Ξεβούλωμα στην Τρούμπα Πειραιάς, Ξεβούλωμα στο Χατζηκυριάκειο. 

Απόφραξη νεροχύτη στα Δυτικά Προάστια

 • Απόφραξη νεροχύτη στα Δυτικά προάστια: Ξεβούλωμα στη Αγία Βαρβάρα, Ξεβούλωμα στους Άγιους Αναργύρους, Ξεβούλωμα στο Αιγάλεω, Ξεβούλωμα στο Ίλιον, Ξεβούλωμα στο Καματερό, Ξεβούλωμα στο Περιστέρι, Ξεβούλωμα στην Πετρούπολη, Ξεβούλωμα στο Χαϊδάρι

Απόφραξη νεροχύτη στην Ανατολική Αττική

 • Απόφραξη νεροχύτη στην Ανατολική Αττική: Ξεβούλωμα στα Άνω Λιόσια, Ξεβούλωμα στην Ανθούσα, Ξεβούλωμα στον Άγιο Στέφανο, Ξεβούλωμα στην Άνοιξη, Ξεβούλωμα στη Βούλα, Ξεβούλωμα στο Διόνυσο, Ξεβούλωμα στη Δροσιά, Ξεβούλωμα στους Θρακομακεδόνες, Ξεβούλωμα στο Κορωπί, Ξεβούλωμα στην Παιανία, Ξεβούλωμα στην Παλλήνη, Ξεβούλωμα στο Πικέρμι, Ξεβούλωμα στα Σπάτα, Ξεβούλωμα στη Σταμάτα, Ξεβούλωμα στη Φυλή Ασπρόπυργος.

Απόφραξη νεροχύτη στα Βόρεια Προάστια

 • Απόφραξη νεροχύτη στα Βόρεια Προάστια: Ξεβούλωμα στη Νέα Ιωνία, Ξεβούλωμα στο Παλαιό Ψυχικό, Ξεβούλωμα στον Περισσό, Ξεβούλωμα στην Πεύκη, Ξεβούλωμα στη Φιλοθέη, Ξεβούλωμα στο Χαλάνδρι, Ξεβούλωμα στην Κηφισιά, Ξεβούλωμα στη Λυκόβρυση, Ξεβούλωμα στα Μελίσσια, Ξεβούλωμα στη Μεταμόρφωση, Ξεβούλωμα στου Παπάγου, Ξεβούλωμα στη Νέα Ερυθραία, Ξεβούλωμα στην Πεύκη, Ξεβούλωμα στο Νέο Ψυχικό, Ξεβούλωμα στην Αγία Παρασκευή, Ξεβούλωμα στα Βριλήσσια, Ξεβούλωμα στην Εκάλη, Ξεβούλωμα στο Νέο Ηράκλειο.

Απόφραξη νεροχύτη στα Νότια Προάστια

 • Απόφραξη νεροχύτη τουαλέτας στα Νότια Προάστια: Ξεβούλωμα στον Ταύρο, Ξεβούλωμα στο Μοσχάτο, Ξεβούλωμα στον Άγιο Δημήτριο, Ξεβούλωμα στον Άλιμο, Ξεβούλωμα στην Αργυρούπολη, Ξεβούλωμα στη Βούλα, Ξεβούλωμα στη Γλυφάδα, Ξεβούλωμα στο Ελληνικό, Ξεβούλωμα στην Ηλιούπολη, Ξεβούλωμα στην Καλλιθέα, Ξεβούλωμα στη Νέα Σμύρνη, Ξεβούλωμα στο Παλαιό Φάληρο, Ξεβούλωμα στη Βάρη – Βουλιαγμένη.

Απόφραξη νεροχύτη στη Δυτική Αττική 

 • Απόφραξη νεροχύτη στη Δυτική Αττική: Ξεβούλωμα στο Μενίδι, Ξεβούλωμα στην Ελευσίνα, Ξεβούλωμα στον Ασπρόπυργο.
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

5 Σχόλια

 1. Απόφραξη
  Η απόφραξη έγινε μέσα σε λίγη ώρα. Πότε τον κάλεσα, πότε ήρθε και πότε τελείωσε, ούτε που το κατάλαβα!

 2. Απόφραξη
  Ευχαριστώ πολύ τον υδραυλικό. Με είχε εξυπηρετήσει και στο παρελθόν και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

 3. Απόφραξη
  Ο υδραυλικός γρήγορος και πάει παντού. Έκανα μία απόφραξη στο Μενίδι και με εξυπηρέτησε άμεσα!

 4. Απόφραξη
  Χρειαζόμουν μία απόφραξη. Τηλεφώνησα και επειδή καιγόμουν πραγματικά o-ydravlikos.gr ήρθε μέσα σε μισή ώρα.
  Πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός!

 5. Απόφραξη
  Έκανα μία απόφραξη και γλύτωσα από οσμές και όχι μόνο!Ευχαριστώ πολύ!

Comments are closed.