Αλλαγή αποχέτευσης μπάνιου

αλλαγή αποχέτευσης μπάνιου

Συχνά αντιμετωπίζουμε πρόβλημα διαρροής σε σωλήνες αποχέτευσης του μπάνιου. Συνήθως το πρόβλημα γίνεται αντιληπτό, όταν εμφανίζεται υγρασία ή και μούχλα στο ταβάνι του από κάτω ορόφου. Η πρώτη σκέψη των ιδιοκτήτων είναι η αλλαγή όλης της αποχέτευσης του μπάνιου, μία εργασία η οποία απαιτεί σκάψιμο όλου του μπάνιου, αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης και αποκατάσταση των πλακιδίων και όλων των σημείων που έχουν σκαφτεί.

Αυτό ίσχυε παλιά. Τω΄ρα με τις σύγχρονες τεχνικές σωλήνων χωρίς σκάψιμο, η αλλαγή της αποχέτευσης του μπάνιου δεν είναι η μόνη μας επιλογή.

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας σε πολυκατοικία στη περιοχή της Βάρης, διαμέρισμα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγρασίας στο ταβάνι του μπάνιου του. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με θερμική κάμερα από τεχνικό μας, διαπιστώθηκε διαρροή από το πατοσίφωνο του μπάνιου (σιφόνι δαπέδου) του από πάνω διαμερίσματος. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε και έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης όπου εντοπίστηκαν σοβαρά ραγίσματα και σπασίματα μέσα στον σωλήνα.  

ράγισμα σωλήνα πριν την επισκευή
αλλαγή αποχέτευσης μπάνιου
σπάσιμο του σωλήνα πριν
πατοσίφωνο πριν την επισκευή

Η εργασία που προτάθηκε από την εταιρεία μας, αντί για σπάσιμο όλου του δαπέδου και αλλαγή της αποχέτευσης του μπάνιου, ήταν η εσωτερική επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης και του πατοσίφωνου με τη μέθοδο SPRAY COATING. Με την μέθοδο αυτή, ψεκάζεται εσωτερικά του σωλήνα εποξική ρητίνη, σε όσες στρώσεις χρειάζεται, μέχρι να καλυφθούν σπασίματα, ρωγμές και ανοίγματα και να πετύχουμε την πλήρη στεγανοποίηση,

Μέσα σε δύο μόνο ώρες η επισκευή είχε ολοκληρωθεί χωρίς να χρειαστεί να σπάσουμε ούτε ένα πλακάκι από το μπάνιο και μάλιστα δίνοντας γραπτή εγγύηση στους ιδιοκτήτες 10 έτη για την εργασία μας!

αλλαγή αποχέτευσης μπάνιου
η εργασία με το Spray Coating
αλλαγή αποχέτευσης μπάνιου
τελικό αποτέλεσμα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως έγινε η συγκεκριμένη επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης και του πατοσίφωνου με την μέθοδο Spray Coating. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση