Επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο

επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας θα δείτε πώς μπορεί να γίνει επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο, με τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζει το συνεργείο μας.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα υπήρχε διαρροή στην αποχέτευση κατοικίας στην Κερατέα. Προφανώς υπήρχε κάπου ράγισμα ή σπάσιμο του σωλήνα αποχέτευσης. Ο παραδοσιακός τρόπος διάγνωσης της βλάβης και επισκευής μετέπειτα είναι να σκάψουμε μέχρι να βρούμε ακριβώς το σημείο που έχει σπάσει ή ραγίσει ο σωλήνας. Στη συνέχεια γίνεται αντικατάσταση του τμήματος που έχει σπάσει. Αυτό όμως δεν γίνεται πια!

Η βλάβη διαπιστώθηκε με τον έλεγχο που κάναμε σε όλο το μήκος του σωλήνα αποχέτευσης με ενδοσκοπική κάμερα αποχέτευσης. Χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε ή να σπάσουμε οτιδήποτε, βρέθηκε ακριβώς το προβληματικό σημείο του σωλήνα που πρέπει να επισκευαστεί για να εξαφανιστεί η διαρροή.

επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο
εικόνα από την κ΄΄άμερα αποχέτευσης που δείχνει το σπάσιμο του ταφ
επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο
άλλη εικόνα του σπασίματος

Η επισκευή του σπασίματος έγινε με τις σύγχρονες μεθόδους για επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο. Με τις μεθόδους αυτές επισκευάζονται όλοι οι πλαστικοί, μεταλλικοί, πήλινοι σωλήνες αποχετεύσεων αλλά και σωλήνες υδρορροών και σωλήνες πισίνας και γενικά όλοι οι σωλήνες διαμέτρου από Φ32 και πάνω. Η γενική αρχή είναι ότι οι σωλήνες δεν αντικαθιστώνται, αλλά επενδύονται εσωτερικά με εποξική ρητίνη.

Η εποξική ρητίνη είναι ένα υλικό που κλείνει πλήρως όλες τις ρωγμές, σπασίματα, ανοίγματα των σωλήνων, προσφέροντας στεγανοποίηση 100%. Ο τρόπος εφαρμογής της είναι με Coating (spray ή brush) ή με Liner, χρειάζονται μόλις λίγες ώρες για να ολοκληρωθεί η εργασία και δίνεται γραπτή εγγύηση 10-30 ετών.

Η μέθοδος που επιλέχτηκε για την συγκεκριμένη επισκευή είναι το BRUSH COATING. Η εργασία κράτησε μόλις 3 ώρες, χωρίς σκάψιμο, χωρίς θόρυβο, χωρίς σκόνες και ταλαιπωρία.

εφαρμογή της ρητίνης με Brush Coating
επισκευή αποχετεύσεων χωρίς σκάψιμο
τελικό αποτέλεσμα

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής:

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για εντοπισμό της βλάβης και επισκευή αποχετεύσεων και υδρορροών χωρίς σκάψιμο. Γρήγορα, αποτελεσματικά και με γραπτή εγγύηση!

Επίσης επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση