Οι 6 κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού

ο υδραυλικός νέος κόσμος

 

Βλάβες στα υδραυλικά: μια καθημερινή ιστορία

Οι βλάβες στα υδραυλικά αποτελούν έναν συχνό πονοκέφαλο για όλους. Δεν δημιουργούν μόνο λειτουργικά προβλήματα στον χώρο του σπιτιού ή της εργασίας. Αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές με μεγαλύτερο κόστος.
Ακόμη κι αν το σπίτι σας είναι καινούργιο, είναι καλό να γνωρίζετε τις 6 πιο συνηθισμένες βλάβες στα υδραυλικά. Θα μπορείτε να τις εντοπίσετε εύκολα, μόλις εμφανιστούν και να τις αντιμετωπίσετε. Καλώντας πάντα τον o-ydravlikos.gr. Με αυτόν τον τρόπο δε θα επεκταθούν προκαλώντας και άλλες ζημιές.

1.Κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού. Βλάβη σε μπαταρίες και καζανάκια

Μία από τις πιο συνηθισμένες βλάβες είναι ηβρύση που στάζει ή ένα καζανάκι που δεν σταματάει να τρέχει μέσα στη λεκάνη. Μην το αμελήσετε, γιατί θα το βρείτε στον επόμενο λογαριασμό σας. Μπορεί να φαίνεται μικρή η διαρροή, αλλά δεν είναι λίγο το νερό που χάνεται χωρίς να γίνεται αντιληπτό. Στην περίπτωση μιας μπαταρίας που στάζει, αυτή μπορεί, αν απλά δεν κλείνει καλά, να επισκευαστεί. Αν είναι αρκετά παλιά μπορεί να αντικατασταθεί. Ένα καζανάκι που δεν σταματά να τρέχει μέσα στη λεκάνη πιθανότατα χρειάζεται αντικατάσταση στο φλοτέρ ή στον μηχανισμό του. Οι δύο αυτές υδραυλικές βλάβες είναι μάλλον οι συχνότερες και όλοι τις έχετε συναντήσει.

2.Κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού. Διαρροή σε θερμοσίφωνες

Συνηθισμένες, επίσης, είναι και οι διαρροές νερού στους θερμοσίφωνες. Μετά το πέρασμα κάποιων χρόνων το μπόιλερ του θερμοσίφωνα φθείρεται και σκουριάζει με αποτέλεσμα να τρυπά και να έχει διαρροή. Κάποιες φορές εμφανίζονται διαρροές στα ρακόρ των συνδέσεων των σωληνώσεων του θερμοσίφωνα ή στην βαλβίδα ασφαλείας. Όπως και να έχει, πρέπει να κάνετε συχνά έλεγχο για διαρροές. Ειδικά αν ο θερμοσίφωνάς σας είναι παλιός και κυρίως όταν βρίσκεται σε πατάρι. Είναι συχνότατες οι περιπτώσεις που η υγρασία στο ταβάνι κάτω από το πατάρι δίνει το σήμα της βλάβης στο θερμοσίφωνα. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Μην επιχειρήσετε να αλλάξετε μόνοι σας τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

3.Κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού. Βουλωμένα σιφώνια σε νεροχύτη, νιπτήρα και μπανιέρα

Συχνά ο νεροχύτης της κουζίνας, ο νιπτήρας του μπάνιου ή η αποχέτευση της μπανιέρας ή της ντουζιέρας δεν τραβά γρήγορα το νερό που τρέχει. Οι βλάβες στα σιφώνια είναι συχνές. Ειδικά αν δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην παρασύρονται τροφές ή τρίχες μαζί με το νερό της βρύσης. Χρειάζεται προσοχή, αλλά και τακτικός καθαρισμός από επαγγελματία υδραυλικό, για να λειτουργούν σωστά και για να μην έχετε προβλήματα οσμών στο σπίτι σας. Η χρήση διαλυτικών και καθαριστικών για τις σωληνώσεις της αποχέτευσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο πρέπει να αποφεύγονται. Μπορεί να τρυπήσουν τις πλαστικές σωληνώσεις και να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

4.Κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού. Βαλβίδες σε μπανιέρες

Δυστυχώς, μετά από κάποια χρόνια, η βαλβίδα στην αποχέτευση της μπανιέρας χαλάει με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή. Η διαρροή εντοπίζεται αφού προκαλέσει υγρασίες στους περιμετρικούς τοίχους ή στο ταβάνι του κάτω ορόφου. Ο έλεγχος με θερμοκάμερα μπορεί να την εντοπίσει και να μη χρειαστεί να σκάψετε όλο το μπάνιο για να βρείτε την προέλευση της υγρασίας. Μια καλή ιδέα, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, είναι να ανανεώσετε το μπάνιο. Η ανανέωση μπορεί να επιτευχθεί καταργώντας την μπανιέρα και βάζοντας στη θέση της μία ντουζιέρα καμπίνα ή μία χτιστή ντουζιέρα.

5.Κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού. Διαρροές στις σωληνώσεις ύδρευσης ή αποχέτευσης

Οι διαρροές σε σωληνώσεις της ύδρευσης και της αποχέτευσης είναι ακόμη μία συχνή, και συχνά αναπόφευκτη, βλάβη στα παλαιά δίκτυα. Ειδικότερα οι «κρυφές διαρροές» είναι και οι πιο ύπουλες, γιατί πρώτα προκαλούν ζημιές και μετά εντοπίζονται. Οι φουσκωμένοι τοίχοι, τα φουσκωμένα ξύλινα δάπεδα, η υγρασία στο ταβάνι του κάτω ορόφου αλλά και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί είναι τα συμπτώματά τους. Αν έχετε την παραμικρή υποψία, ένας έλεγχος με θερμοκάμερα θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την εστία της διαρροής και να αποκαταστήσετε τη βλάβη. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνουμε  τα σκαψίματα και κάνουμε την αποκατάσταση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αν ανακαινίζετε το σπίτι σας, το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε με νέο όλο το δίκτυο της παροχής νερού από το ρολόι σας και όλο το δίκτυο των αποχετεύσεων σε κουζίνα και μπάνιο. Τα σύγχρονα υλικά και τεχνικές, θα σας εξασφαλίσουν ένα λειτουργικό υδραυλικό δίκτυο για πάρα πολλά χρόνια.

6. Βουλωμένα σιφώνια μπαλκονιών και υδρορροές

Με το που αρχίζουν οι φθινοπωρινές βροχές αρχίζουν να εμφανίζονται και τα βουλωμένα σιφώνια των μπαλκονιών και οι βουλωμένες υδρορροές τους. Για να μην βρεθείτε μπροστά στη δυσάρεστη εικόνα μιας πλημμυρισμένης βεράντας ή ακόμη χειρότερα υγρασίας σε τοίχο, τα μπαλκόνια πρέπει να καθαρίζονται συχνά από χώματα και ξερά φύλλα. Έτσι ώστε να μην παρασύρονται με το νερό και φράζουν τα σιφώνια και τις υδρορροές. Αν παρατηρήσετε ότι το νερό από τα μπαλκόνια σας δεν φεύγει εύκολα, πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία υδραυλικό για να καθαρίσει το σιφώνι και να κάνει απόφραξη στις υδρορροές.

Αν αντιμετωπίζετε κάποια από τις παραπάνω βλάβες ή οποιαδήποτε άλλη στα υδραυλικά του σπιτιού, του καταστήματος ή του γραφείου σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Ένας επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να έρθει μέσα σε λίγο χρόνο στον χώρο σας και να σας προτείνει την πιο οικονομική και τεχνικά σωστή λύση.

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο κέντρο Αθήνας, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στους Αμπελόκηπους, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Άνω Πατήσια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Βύρωνα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Καισαριανή, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Γαλάτσι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Γκύζη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Δάφνη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Εξάρχεια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στου Ζωγράφου, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Θησείο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Ιλίσια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Καισαριανή, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Κάτω Πατήσια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Κολωνό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Κουκάκι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Κυψέλη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Νέα Φιλαδέλφεια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Νέο Κόσμο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Παγκράτι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Πετράλωνα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στου Παπάγου, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Σεπόλια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Χολαργό.

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Πειραιά

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Πειραιά: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Α.Ι. Ρέντη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Αμφιάλη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Δραπετσώνα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Κερατσίνι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Κορυδαλλό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Φάληρο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Νίκαια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Πέραμα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Μανιάτικα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Πειραϊκή, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Βόκο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Ταμπούρια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Φρεατίδα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Καρπάθου, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Μικρολίμανο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Πασαλιμάνι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Καστέλα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Τερψιθέα Πειραιάς, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Δημοτικό Θέατρο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Τρούμπα Πειραιάς, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Χατζηκυριάκειο. 

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Δυτικά Προάστια

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Δυτικά προάστια: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Αγία Βαρβάρα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στους Άγιους Αναργύρους, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Αιγάλεω, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Ίλιον, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Καματερό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Περιστέρι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Πετρούπολη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Χαϊδάρι.

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Ανατολική Αττική 

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Ανατολική Αττική: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Άνω Λιόσια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Ανθούσα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Άγιο Στέφανο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Άνοιξη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Βούλα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Διόνυσο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Δροσιά, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Δροσιά, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στους Θρακομακεδόνες, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Κορωπί, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Παιανία, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Παλλήνη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Πικέρμι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Σπάτα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Σταμάτα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Σταμάτα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Φυλή Ασπρόπυργος.

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Βόρεια Προάστια

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Βόρεια Προάστια: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Νέα Ιωνία, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Παλαιό Ψυχικό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Περισσό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Πεύκη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Φιλοθέη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Χαλάνδρι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Κηφισιά, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Λυκόβρυση, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Μελίσσια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Μεταμόρφωση, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στου Παπάγου, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Νέα Ερυθραία, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Πεύκη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Νέο Ψυχικό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Αγία Παρασκευή, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Βριλήσσια, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Εκάλη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Νέο Ηράκλειο.

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Νότια Προάστια 

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στα Νότια Προάστια: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Ταύρο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Μοσχάτο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Άγιο Δημήτριο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Άλιμο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Αργυρούπολη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Βούλα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Γλυφάδα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Ελληνικό, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Ηλιούπολη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Καλλιθέα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Νέα Σμύρνη, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Παλαιό Φάληρο, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Βάρη – Βουλιαγμένη.

o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Δυτική Αττική 

 • o-ydravlikos.gr συμβουλεύει για τις  κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στη Δυτική Αττική: Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στο Μενίδι, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στην Ελευσίνα, Βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού στον Ασπρόπυργο. 
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

5 Σχόλια

 1. Οι 6 κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού
  Άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλό αποτέλεσμα!

 2. Οι 6 κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού
  Ποιότητα – εξυπηρέτηση και οικονομία, δεν έχω λόγια!!!!

 3. Οι 6 κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού
  !!! πολλά θαυμαστικά για την ποιότητα των εργασιών !!!

 4. Οι 6 κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού
  Ευχαριστώ και εγώ τον o-ydravlikos.gr για όλες τις εργασίες. Τέλειο το αποτέλεσμα!

 5. Οι 6 κύριες βλάβες στα υδραυλικά του σπιτιού
  o-ydravlikos.gr φρόντισε και όλες τις βλάβες του σπιτιού μου και τον ευχαριστώ πολύ. Πολύ γρήγορος και εξυπηρετικός.

Comments are closed.