Καμπίνες μπάνιου τα 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε !

υδραυλικά προβλήματα υδραυλικός αθήνα

Καμπίνες μπάνιου

Οι καμπίνες μπάνιου δίνουν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε μπάνιο. Με τη σωστή επιλογή το μπάνιο σας μπορεί να δείχνει πιο όμορφο και η καμπίνα να είναι λειτουργική για πολλά χρόνια. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και σε τιμές για τις καμπίνες μπάνιου.

Ας αναλύσουμε τα βασικά κριτήρια για την επιλογή μιας ποιοτικής καμπίνας μπάνιου. Μπορεί να σας κοστίσει λίγο ακριβότερα, αλλά σε βάθος χρόνου, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

Καμπίνες μπάνιου τι πρέπει να προσέξετε

  1. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε στις καμπίνες μπάνιου είναι το πάχος του κρυστάλλου. Τα λεπτά κρύσταλλα μπορεί να σπάσουν ή να ραγίσουν πολύ εύκολα. Οπότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τραυματιστείτε. Σας προτείνουμε να δώσετε περισσότερα χρήματα για παχύ γυαλί πάχους 8 mm με 10mm. Η προσωπική σας ακεραιότητα θα πρέπει να είναι πάνω από όλα. Επίσης αν ραγίσει ή σπάσει το γυαλί θα χρειαστεί να το αλλάξετε. Οπότε έχετε ήδη πληρώσει περισσότερα απ’ ότι αν παίρνατε χοντρό κρύσταλλο εξ’ αρχής.
  2. Δεύτερο σημείο προσοχής είναι τα μεταλλικά εξαρτήματα της καμπίνας.  Θα πρέπει όλα να είναι ανοξείδωτα. Διαφορετικά, λόγω των υγρών συνθηκών του μπάνιου θα φθαρούν και θα είναι επικίνδυνα για εσάς.
  3. Η καμπίνα πρέπει επίσης να είναι στεγανή και να μην γεμίζει με νερά το μπάνιο όταν την χρησιμοποιείτε. Προσέξτε ειδικά το σημείο που ανοίγει και κλείνει, γιατί εκεί συνήθως βλέπουμε διαρροή.
  4. Τέλος αν δεν σας αρέσουν οι ανεπιθύμητοι θόρυβοι προτιμήστε καμπίνες μπάνιου αθόρυβες.

Αυτά λοιπόν θα πρέπει να προσέξετε σχετικά με τις καμπίνες μπάνιου. Από εκεί και πέρα μπορείτε να μας καλέσετε για τη τοποθέτηση. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστά. Η εμπειρία μας το εγγυάται αυτό. Για τοποθέτηση καμπίνας μπάνιου επικοινωνήστε μαζί μας !

Ο Υδραυλικός

Αν έχετε ανάγκη από υδραυλικό έλεγχο, επισκευή ή συμβουλές,

καλέστε άμεσα στο 698-80-54-006

ή στείλε μας ένα μήνυμα στο Facebook

ή στείλτε μας email

για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας και να δώσουμε λύση γρήγορα και οικονομικά στα υδραυλικά του χώρου σας.

Τον Υδραυλικό στηρίζει

Ο Μάστορας

Διαβάστε σχετικά ...