Ζημιά σε διαμέρισμα από κοινόχρηστα αίτια

Στα υδραυλικά, η ζημιά σε διαμέρισμα από κοινόχρηστα αίτια είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Συχνά, αντιμετωπίζουμε προβλήματα υγρασίας ή διαρροής νερού στο ταβάνι του διαμερίσματός μας, ¨κατηγορώντας¨ τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος που βρίσκεται από πάνω, ότι έχει κάποια διαρροή στους σωλήνες του. Τα αίτια μιας υγρασίας ή μιας διαρροής, μπορεί να είναι πολλά, το μεγαλύτερο όμως ποσοστό αυτών προέρχεται από κάποιο σπάσιμο ή ράγισμα στους σωλήνες της κεντρικής αποχέτευσης της πολυκατοικίας.

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας σε πολυκατοικία στο Νέο Ηράκλειο, το διαμέρισμα του 2ου ορόφου αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα διαρροής στο ταβάνι του μπάνιου. Μετά από έλεγχο που έγινε από τεχνικό της εταιρίας μας με θερμική κάμερα, διαπιστώθηκε ότι η διαρροή προερχόταν από την κεντρική αποχέτευση της πολυκατοικίας. Η βλάβη επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια μετά από έλεγχο με κάμερα αποχέτευσης, όπου βρέθηκε σπασμένο το ΤΑΦ του 3ου ορόφου. Το ΤΑΦ είναι ο σωλήνας ένωσης του οριζόντιου σωλήνα αποχέτευσης κάθε διαμερίσματος με τον κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης της πολυκατοικίας.

ζημιά σε διαμέρισμα από κοινόχρηστα
εικόνα της βλάβης από την κάμερα αποχέτευσης

Η επισκευή του ΤΑΦ πραγματοποιήθηκε από την ταράτσα, χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε κάποιο διαμέρισμα ή να σπάσουμε πλακάκια και χωρίς να σπάσουμε το μπάνιου του 3ου ορόφου.

Η επισκευή έγινε με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων χωρίς σκάψιμο. Δεν σκάβουμε για να αντικαταστήσουμε τον σπασμένο σωλήνα, αλλά τον επισκευάζουμε από μέσα. Αφού γίνει ένας καλός καθαρισμός, επιστρώνεται εποξική ρητίνη, η οποία στεγανοποιεί πλήρως τον σωλήνα. Ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης, η ρητίνη εφαρμόζεται σε όσες στρώσεις χρειάζεται για να μονωθεί κάθε σπάσιμο, άνοιγμα ή ρωγμή.

Η μέθοδος επισκευής με εποξική ρητίνη είναι η ιδανική λύση για επισκευή σε κοινόχρηστη αποχέτευση, αφού δεν γίνονται πολυήμερες και πολυέξοδες εργασίες και δεν ταλαιπωρούνται με σκόνη και θόρυβο οι ένοικοι των διαμερισμάτων. Η εποξική ρητίνη στεγνώνει σε λίγες ώρες και δίνεται και γραπτή εγγύηση ανθεκτικότητας 10 ετών στην διαχείριση της πολυκατοικίας.

Η μέθοδος εφαρμογής ρητίνης που ακολουθήθηκε είναι το BRUSH COATING (επίστρωση της ρητίνης με βούρτσες). Μέσα σε 3 ώρες η επισκευή του ΤΑΦ είχε πραγματοποιηθεί, χωρίς να σκάψιμο, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία των ενοίκων της πολυκατοικίας και δίνοντας γραπτή εγγύηση στη διαχείριση, 10 ΕΤΩΝ!

εφαρμογή ρητίνης με Brush Coating

τελικό αποτέλεσμα

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο της επισκευής και επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση πολυκατοικίας. Η ζημιά σε διαμέρισμα από κοινόχρηστα αίτια διαπιστώνεται εύκολα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε και η επισκευή γίνεται άμεσα και σε λίγες ώρες, χωρίς σκάψιμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση