Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για να γίνει μία σωστή διάγνωση της βλάβης που υπάρχει σε σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροω΄ν. Συχνά παρατηρούμε υγρασία, νερά ή και μούχλα στον τοίχο της οικίας μας, χωρίς όμως να μπορούμε να προσδιορίσουμε από που προκύπτει. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις όπου αγνοούμε τα σημάδια και απλά ξύνουμε και βάφουμε τον τοίχο, νομίζοντας ότι αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα, ενώ μετά από κάποιους μήνες η υγρασία επανέρχεται.

Τα περισσότερα σημάδια, ειδικά αν είναι σε ταβάνι μπάνιου ή κουζίνας, προέρχονται από την κεντρική αποχέτευση, η οποία πιθανό να έχει κάποιο σπάσιμο ή ράγισμα. Για να αντιμετωπιστεί πλήρως το πρόβλημα πρέπει αρχικά να γίνει έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα για να διαγνωστεί το πρόβλημα. Μετά όταν προχωρήσουμε στην επισκευή, η κάμερα αποχέτευσης χρησιμοποιείται και κατά την διάρκεια των εργασιών και μετά για να ελέγξουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κάμερες που χρησιμοποιούμε είναι δύο τύπων: Υπάρχει η ενδοσκοπική κάμερα, η οποία εισέρχεται στο σωλήνα αποχέτευσης, καταγράφοντας την κατάσταση του σωλήνα αποχέτευσης αλλά και τυχόν σπασίματα ή ραγίσματα αυτού. Υπάρχει και η θερμική κάμερα η οποία σκανάρει την περιοχή γύρω από την υγρασία ή τη μούχλα και βάσει των διαφορών θερμοκρασίας και υγρασίας, προσδιορίζει το σημείο που έχει πρόβλημα η αποχέτευσή μας.

ρομποτική ενδοσκοπική κάμερα

Τέλος, ανάλογα των ευρημάτων από τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα, εμείς στον o-ydravlikos.gr σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής αποχέτευσης Χωρίς σκάψιμο, δίνοντας εγγύηση αποτελέσματος.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε συστηματικά τον έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα, για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση