Το έμπειρο συνεργείο του o-ydravlikos.gr αναλαμβάνει την επισκευή και αντικατάσταση κάθε σωλήνα ύδρευσης ή αποχέτευσης ο οποίος είναι κατεστραμμένος ή έχει διαρροή.

επισκευή επιδιόρθωση σωλήνων ο υδραυλικός

Για τις επισκευές, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές, για να αποφεύγουμε τα περιττά σκαψίματα που θα σας επιβαρύνουν με έξοδα, αναστάτωση στον χώρο σας και χάσιμο χρόνου.

Μερικά από τα ειδικά εργαλεία μας είναι:

-Θερμική κάμερα υπερύθρων η οποία βρίσκει ακριβώς το σημείο της διαρροής σε εσωτερικούς σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης στους τοίχους και στα δάπεδα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

-Κάμερα αποχέτευσης, η οποία εισέρχεται στις σωληνώσεις αποχέτευσης και βρίσκει τις αιτίες που μπλοκάρουν την κυκλοφορία των λυμάτων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

*ΝΕΟ: Επισκευή αποχέτευσης και υδρορροών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: χωρίς σκάψιμο, σε πολύ λίγο χρόνο, με ειδικό εποξειδικό υλικό που επιστρώνεται εσωτερικά των σωληνώσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η επισκευή των σωλήνων που έχουν διαρροή έχει κόστος που ποικίλλει, ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς.

Τηλεφωνήστε μας στο 698-80-54-006

στείλτε μας μήνυμα στο facebook ή

στείλτε μας email, για να έρθουμε στον χώρο σας, να κάνουμε την διάγνωση του προβλήματος και να προχωρήσουμε στην επισκευή..