Πίνακας Υδροληψίας.

πίνακας υδροληψίας

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να έχουμε ένα σπίτι χωρίς υγρασίες και απρόοπτες ζημιές-εργασίες, είναι να προσέξουμε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις μας. Ο πίνακας υδροληψίας, μας δίνει αυτή τη δυνατότητα καθώς αποτελεί τον πιο σύγχρονο τρόπο εγκατάστασης ύδρευσης.

Πίνακας υδροληψίας: τι είναι.

Πρόκειται για ένα σύστημα που τοποθετείται εσωτερικά σε κάποιο τοίχο του σπιτιού, οπουδήποτε υπάρχουν παροχές νερού (κουζίνα, μπάνιο). Κάθε παροχή νερού έχει τον δικό της σωλήνα και διακόπτη ρύθμισης του νερού. Έτσι, επιτυγχάνουμε τον απόλυτο έλεγχο της ροής του νερού. Οι σωλήνες ξεκινάνε από τον πίνακα υδροληψίας και καταλήγουν στο κάθε είδος (νιπτήρας, ντουζιέρα κλπ.) μονοκόμματες, χωρίς ενώσεις. Έτσι η πιθανότητα μελλοντικής διαρροής σχεδόν εκμηδενίζεται. Ακόμα όμως και αν προκύψει, επισκευάζεται πολύ γρήγορα, εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να ξηλώσουμε ούτε ένα πλακάκι.

Τα οφέλη του πίνακα υδροληψίας.

  • δυνατότητα απομόνωσης κάθε μίας παροχής ξεχωριστά, αφήνοντας την υπόλοιπη εγκατάσταση να λειτουργεί κανονικά.
  • το σιφόνι δαπέδου και οι σωλήνες αποχέτευσης είναι από PVC και PPH. Υλικά, που δεν διαβρώνονται (σε αντίθεση με τα παλαιότερα από μόλυβδο) και έχουν σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Χάρη στην λεία εσωτερική επιφάνειά τους, δεν βουλώνουν εύκολα.
  • τέλεια ροή και πιο σταθερή πίεση του νερού σε ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσότερων παροχών (π.χ. μπάνιο-πλυντήριο-βρύση λουτρού)

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον πίνακα ύδρευσης σε νέα οικοδομή, αλλά και στα πλαίσια ανακαίνισης του μπάνιου ή της κουζίνας σας. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, μιας και θα ξενοιάσετε από οποιαδήποτε ανησυχία που σχετίζεται με το σύστημα ύδρευσης του σπιτιού σας και τυχόν διαρροές που θα μπορούσαν να προκύψουν.

Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα αλλά και για να λάβετε μια εκτίμησηπροσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση