Ανίχνευση διαρροής

Ανίχνευση διαρροής

650

Ανίχνευση διαρροών αποχετεύσεων

440

Ανίχνευση διαρροών κεντρικών στηλών

1090

Χαρούμενοι πελάτες

 

Ανίχνευση διαρροής νερού με θερμοκάμερα. Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Η διαρροή νερού είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στα υδραυλικά ενός σπιτιού. Μία διαρροή νερού μπορεί να είναι φανερή ή κρυφή. Συνήθως παρουσιάζεται στις κεντρικές στήλες, στις αποχετεύσεις ή στο μπάνιο μας, ειδικά αν αυτό είναι παλιό και δεν έχουμε κάνει ανακαίνιση. Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις στις οποίες εμφανίζεται στα καλοριφέρ, στην κουζίνα, σε πατώματα, σε ταράτσες, σε τοίχους και γενικότερα στο δίκτυο παροχής νερού του σπιτιού μας. Η ανίχνευση διαρροής νερού γίνεται με θερμοκάμερα. Στις παρακάτω γραμμές θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σχετικά με τη διαρροή νερού στο σπίτι.

 

Ανίχνευση διαρροής νερού με θερμοκάμερα. Έχεις διαρροή νερού στο σωλήνα αποχέτευσης  και σε απασχολεί άμεσα; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Γιατί συμβαίνουν οι διαρροές νερού;

Όταν κτίζουμε ένα σπίτι, περνάμε σωληνώσεις κάτω από τη γη, μέσα από τοίχους, πλακάκια και από άλλα υλικά. Όπως όλα τα πράγματα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, έτσι και οι σωλήνες του σπιτιού μας δεν είναι αθάνατες. Έχουμε υπολογίσει ότι οι σωληνώσεις σε ένα καινούργιο σπίτι διαρκούν περίπου 50 χρόνια. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τα υλικά που χρησιμοποίησες κατά την κατασκευή του σπιτιού σου. Οι διαρροές νερού συμβαίνουν γιατί οι σωλήνες με τα χρόνια, τη χρήση και τα άλατα φθείρονται και διαβρώνονται. Άλλος ένας λόγος που συμβαίνουν οι διαρροές νερού είναι στις ενώσεις, ματίσεις 2 διαφορετικών υλικών. Μία σωλήνα παλαιού τύπου με μία σωλήνα νέου τύπου. Η ένωση 2 διαφορετικών υλικών, σωληνώσεων είναι κάτι το οποίο δε συστήνουμε σε καμία περίπτωση.

 

Ανίχνευση διαρροής νερού με θερμοκάμερα. Αντιμετωπίζεις διαρροή νερού ΕΥΔΑΠ; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποια υλικά σωληνώσεων υπάρχουν;

Στην αγορά υπάρχουν 3 υλικά σωληνώσεων. Ο χαλκός, το rehau και η πολυστρωματική. Ανάλογα με το τι υλικό θα επιλέξουμε, ο κατασκευαστής θα μας δώσει τον αντίστοιχο χρόνο ζωής της σωλήνας. Οι κατασκευαστές δίνουν μέσο όρο 60 χρόνια για τη σωλήνα χαλκού, 30 χρόνια για τη rehau και άγνωστα χρόνια για τη διάρκεια ζωής της πολυστρωματικής. Εμείς προτείνουμε το χαλκό, διότι ο κατασκευαστής δίνει περισσότερα χρόνια ζωής.

 

Ανίχνευση διαρροής νερού με θερμοκάμερα. Αντιμετωπίζεις υγρασία στο σπίτι; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Μπορεί μία διαρροή νερού να συμβεί λόγω του υλικού του σωλήνα;

Το δίκτυο ύδρευσης των περισσότερων σπιτιών που έχουν κτιστεί στην Αθήνα είναι με σωλήνα γαλβανιζέ. Αυτός ο τύπος σωλήνας έχει απαγορευτεί πλέον. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πολλές ανακατασκευές από τότε μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε παρατηρήσει πολλά σπίτια τα οποία συνδυάζουν στο δίκτυο ύδρευσης τους τα 2 αυτά υλικά που είπαμε προηγουμένως.

Χαλκός & Γαλβανιζέ

Από τη μία έχουμε το χαλκό και από την άλλη τη γαλβανιζέ σωλήνα. o-ydravlikos.gr δε συστήνει σε καμία περίπτωση την ένωση αυτών των 2 τύπων σωληνώσεων. Παρόλα αυτά υπάρχουν σπίτια που έχουν και τα 2 υλικά μαζί κάτω από το πάτωμα. Υπάρχουν ειδικά ενωτικά για τη καλύτερη ένωση τους, αλλά και πάλι δε συστήνονται σε καμία περίπτωση. Μία διαρροή νερού μπορεί να συμβεί λόγω υλικού του σωλήνα διότι οι σωλήνες έχουν υποστεί διάβρωση λόγω των 2 αυτών υλικών. Άλλος ένας παράγοντας ο οποίος παίζει ρόλο στη διαρροή νερού λόγο του υλικού του σωλήνα, είναι η παλαιότητά του. Ένα σπίτι το οποίο έχει κτιστεί από τη δεκαετία του ’70, σημαίνει ότι είναι σχεδόν 50 χρονών και πολύ γρήγορα θα βγάλει μία διαρροή. Είναι φυσικό επόμενο, μετά από τόσα χρόνια οι σωλήνες να θέλουν αντικατάσταση.

 

Ανίχνευση διαρροής νερού με θερμοκάμερα. Αντιμετωπίζεις διαρροή νερού σε διαμέρισμα; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες είναι οι συχνότερες διαρροές;

Οι συχνότερες διαρροές που συναντάμε είναι στην κεντρική στήλη και στην αποχέτευση. Τις διαρροές νερού όμως τις συναντάμε και στη θέρμανση, και στην αποχέτευση, στα δάπεδα, στους τοίχους, στις οροφές, στις ταράτσες, στις πισίνες, στους κήπους, στις αυλές, στα μπαλκόνια, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα αντλιοστάσια, στα καλοριφέρ  και στα κλιμακοστάσια.

 

Αντιμετωπίζεις διαρροή νερού στο μπάνιο; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Πόσο εύκολα εντοπίζεται μία διαρροή νερού;

Οι διαρροές μπορεί να είναι φανερές ή κρυφές. Οι φανερές διαρροές είναι πολύ εύκολες και αντιμετωπίσιμες διότι το πρόβλημα είναι μπροστά μας και μπορούμε πολύ γρήγορα να το διορθώσουμε. Από την άλλη μεριά οι κρυφές διαρροές είναι πολύ πιο δύσκολες να τις εντοπίσουμε και αν δεν βρούμε τη διαρροή νερού έγκαιρα μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημία.

 

Έχεις εντοπίσει υγρασία στο τοίχο; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες φανερές διαρροές;

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι φανερές διαρροές είναι διαρροές τις οποίες μπορούμε πολύ εύκολα να τις αντιληφθούμε. Διαρροές τέτοιου τύπου μπορεί να είναι μία βρύση την οποία τη βλέπουμε ότι στάζει. Το καζανάκι το οποίο το ακούμε ότι κάνει θόρυβο λόγο διαρροής νερού. Ένα σώμα καλοριφέρ, το οποίο και αυτό το βλέπουμε, διότι είναι σε εμφανές σημείο.

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού στο σωλήνα του καλοριφέρ; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες κρυφές διαρροές;

Οι κρυφές διαρροές είναι πιο δύσκολες να τις αντιληφθούμε. Μία κρυφή διαρροή νερού μπορεί να υπάρχει μέσα σε ένα τοίχο, από τον οποίο περνάει μία σωλήνα για να καταλήξει στο μπάνιο. Άλλη μία κρυφή διαρροή νερού μπορεί να είναι στο μπάνιο, κάτω από τα πλακάκια. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε εδώ είναι ότι οι κρυφές διαρροές μπορούν αν δεν τις αντιληφθούμε γρήγορα να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές. Οι ζημίες αυτές προκαλούνται λόγο ότι δεν τις αντιληφθήκαμε γρήγορα λόγο της κρυφής τους φύση. Οι διαρροές νερού στις κεντρικές στήλες και στις αποχετεύσεις είναι από τις πιο συνηθισμένες.

 

Έχεις εντοπίσει υγρασία στο ταβάνι; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω μόλις αντιληφθώ μία διαρροή νερού;

Αν η διαρροή νερού είναι φανερή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το γενικό διακόπτη του ρολογιού της ΕΥΔΑΠ. Στη συνέχεια μπορείς να καλέσεις τον o-ydravlikos.gr για να έρθει άμεσα στο χώρο σου και να δει τη ζημία. 

Αν η διαρροή νερού είναι κρυφή, αυτό σημαίνει ότι προϋπήρχε της συγκεκριμένης δεδομένης στιγμής που το αντιλήφθηκες. Αν υπάρχει διαρροή νερού στο θερμοσίφωνα και έχει πλημμυρίσει το πατάρι και σε αυτή την περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το ρολόι της ΕΥΔΑΠ και να μας καλέσεις για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου. Αν η διαρροή νερού είναι κρυφή και είναι μία σωλήνα μέσα στο τοίχο, σε αυτή την περίπτωση μπορείς να καλέσεις τον o-ydravlikos.gr. Το συνεργείο μας έχει ειδικά εργαλεία και θερμοκάμερες με τις οποίες εντοπίζει μέχρι και τις πιο δύσκολες διαρροές που υπάρχουν. 

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Πως συνδυάζεται η υγρασία και η μούχλα σε μία διαρροή νερού;

Η υγρασία και η μούχλα είναι σημάδια τα οποία τις περισσότερες φορές μαρτυρούν ότι κάπου υπάρχει διαρροή νερού. Μπορεί να μην είναι κοντά στο σημείο της υγρασίας ή της μούχλας, αλλά να βρίσκεται πολύ πιο κάτω. Η υγρασία και η μούχλα είναι ξέσπασμα συνήθως της διαρροής νερού.

 

Έχεις εντοπίσει μούχλα ή υγρασία στο σπίτι; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Πως μπορώ να κάνω έλεγχο σε όλο το δίκτυο του σπιτιού μου για κρυφή διαρροή νερού;

Μια κρυφή διαρροή νερού μπορεί να παραμείνει κρυφή για χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες. Μία διαρροή νερού στο σπίτι μπορεί να ξεκινάει από ένα πολύ μικρό δάκρυ που στάζει μία σωλήνα ή μία ένωση, η οποία βρίσκεται κάτω από το πάτωμα, μέχρι να βγάζει πολύ περισσότερο νερό με αποτέλεσμα να έρθει ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ φουσκωμένος. Είναι δύσκολο να εντοπίσεις τη διαρροή νερού δίχως τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτει o-ydravlikos.gr. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που αξίζει να σημειώσουμε προκειμένου να γίνει αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ότι υπάρχει κάπου κρυφή διαρροή νερού.

 1. Ο φουσκωμένος λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ. Αν στο σπίτι που μένουμε είμαστε χρόνια και κάποιο μήνα παρατηρήσουμε το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ ανεβασμένο, δίχως να αλλάξουμε τη χρήση που κάνουμε, αυτό που πρέπει να δούμε είναι να τον συγκρίνουμε με κάποιον παλαιότερο λογαριασμό. Αν πληρώνουμε συνήθως 20 ευρώ και έναν μήνα πληρώσουμε 120, αυτό σημαίνει ότι κάπου υπάρχει κρυφή διαρροή νερού.
 2. Άλλη μία ένδειξη είναι ο ξεφλουδισμένος τοίχος ή ο τοίχος που έχει φύγει το χρώμα του. Αν υπάρχουν πλακάκια θα έχουν φουσκώσει ή ξεκολλήσει.
 3. Η μούχλα επίσης είναι άλλη μία ένδειξη ότι υπάρχει κάπου κρυφή διαρροή νερού.
 4. Επιπλέον η υγρασία και η μυρωδιά της είναι κάτι που μαρτυρεί ότι σε κάποιο σημείο στο σπίτι υπάρχει κρυφή διαρροή νερού.
 5. Η χαμηλή πίεση στο δίκτυο ύδρευσης είναι και αυτή σημάδι ότι υπάρχει διαρροή νερού.

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού στην κεντρική στήλη της αποχέτευσης; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε; 

Ανίχνευση διαρροής νερού στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο κέντρο Αθήνας, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στους Αμπελόκηπους, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Άνω Πατήσια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Βύρωνα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Γαλάτσι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Γκύζη, Ανίχνευση διαρροής  και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Γουδί, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Δάφνη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Εξάρχεια, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στου Ζωγράφου, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Θησείο, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Ιλίσια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καισαριανή, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Κάτω Πατήσια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κολωνό, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κουκάκι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Κυψέλη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Νέο Κόσμο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Παγκράτι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Πετράλωνα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στου Παπάγου, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Σεπόλια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χολαργό.

Ανίχνευση διαρροής νερού στον Πειραιά

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο κέντρο Πειραιά: Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Α.Ι. Ρέντη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Αμφιάλη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Δραπετσώνα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κερατσίνι, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Κορυδαλλό, Εντοπισμός διαρροής νερού  και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Φάληρο, Ανίχνευση διαρροής νερού  και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νίκαια, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Πέραμα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Μανιάτικα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πειραϊκή, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Βόκο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Ταμπούρια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη  Φρεατίδα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καρπάθου, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μικρολίμανο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Πασαλιμάνι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καστέλα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Τερψιθέα Πειραιάς, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Δημοτικό Θέατρο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Τρούμπα Πειραιάς, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χατζηκυριάκειο.

Ανίχνευση διαρροής νερού στα Δυτικά Προάστια

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Δυτικά προάστια: Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Αγία Βαρβάρα, Εντοπισμός διαρροής  νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στους Άγιους Αναργύρους, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Αιγάλεω, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Ίλιον, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Καματερό, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Περιστέρι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πετρούπολη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χαϊδάρι.

Ανίχνευση διαρροής νερού στην Ανατολική Αττική 

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ανατολική Αττική: Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Άνω Λιόσια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ανθούσα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Στέφανο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Άνοιξη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Διόνυσο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Δροσιά, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στους Θρακομακεδόνες, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κορωπί, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Παιανία, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Παλήνη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Πικέρμι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Σπάτα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Σταμάτα, Ανίχνευση διαρροής  και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Φυλή Ασπρόπυργος.

Ανίχνευση διαρροής νερού στα Βόρεια Προάστια

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Βόρεια Προάστια: Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Ιωνία, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Παλαιό Ψυχικό, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Περισσό, Εντοπισμός διαρροής νεορύ και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πεύκη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Φιλοθέη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χαλάνδρι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Κηφισιά, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Λυκόβρυση, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μαρούσι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Μελίσσια, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Μεταμόρφωση, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Ερυθραία, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πεντέλη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Νέο Ψυχικό, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αγία Παρασκευή, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Βριλήσσια, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Εκάλη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Νέο Ηράκλειο.

Ανίχνευση διαρροής νερού στα Νότια Προάστια 

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Νότια Προάστια: Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Ταύρο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μοσχάτο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Δημήτριο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άλιμο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αργυρούπολη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Βούλα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Γλυφάδα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Ελληνικό, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ηλιούπολη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καλλιθέα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Σμύρνη, Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Παλαιό Φάληρο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Βάρη – Βουλιαγμένη.

Ανίχνευση διαρροής νερού στη Δυτική Αττική 

 • Ανίχνευση διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Δυτική Αττική: Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μενίδι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ελευσίνα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Ασπρόπυργο.

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

 

Τελευταία ενημέρωση 20/05/2020

Διαβάστε σχετικά ...

5 Σχόλια

 1. Ανίχνευση διαρροής
  Δεν έχω λόγια! Ποιότητα, εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και συνέπεια, είναι από τα λίγα που τους διακατέχουν. Άψογο συνεργείο!

 2. Ανίχνευση διαρροής
  Μπράβο τους για την ανίχνευση διαρροής. Πως τη βρήκανε ούτε που κατάλαβα. Άψογοι τεχνικές!!!

 3. Ανίχνευση διαρροής
  Ο o-ydravlikos.gr βρήκε τη διαρροή άμεσα. Πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την ανίχνευση διαρροής. Είναι από τα καλύτερα συνεργεία που ξέρω. Έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο.

 4. Ανίχνευση διαρροής
  Παιδιά και εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος και απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα όλων των εργασιών. +++

 5. Ανίχνευση διαρροής
  Η ανίχνευση διαρροής για τον υδραυλικό είναι παιχνιδάκι. Όλες οι εργασίες για την ανίχνευση της διαρροής και την αποκατάστασή της έγιναν με απόλυτη επαγγελματικότητα και εξυπηρέτηση. Ένα μπράβο στα παιδιά, το αξίζουν όλοι τους.

Comments are closed.