Εντοπισμός διαρροής με θερμοκάμερα

Θερμοκάμερα

Τελευταία ενημέρωση

Θερμοκάμερα

650

Ανίχνευση διαρροών αποχετεύσεων

440

Ανίχνευση διαρροών κεντρικών στηλών

1090

Χαρούμενοι πελάτες

Αν η υγρασία στο σπίτι είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα…
…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τη θερμοκάμερα. Θα αναλύσουμε τη χρησιμότητά της και σε ποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη. 

 

Θερμοκάμερα

Τι είναι η θερμοκάμερα;

Η θερμοκάμερα είναι ένα σύγχρονο εργαλείο το οποίο μας βοηθάει να εντοπίζουμε κρυφές διαρροές και υγρασίες. Διαρροές που ακόμη δεν έχουν εκδηλωθεί προς τις εξωτερικές επιφάνειες. Πιο ειδικά τη θερμοκάμερα τη χρησιμοποιούμε για να εντοπίζουμε τις σωλήνες του νερού και οποιουδήποτε άλλου δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης, το οποίο είναι μέσα στους τοίχους ή κάτω από τη γη. 

 

 

Αντιμετωπίζεις υγρασία και μούχλα στο χώρο σου; Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Πως δουλεύει;

Η θερμοκάμερα δουλεύει με τη θερμοκρασία των σωμάτων. Όπως γνωρίζουμε όλα τα σώματα έμψυχα ή άψυχα έχουν μία θερμοκρασία. Η θερμοκάμερα εντοπίζει τη θερμότητα των σωμάτων και απεικονίζει στην οθόνη τα ανάλογα χρώματα. Το μπλε χρώμα απεικονίζει τα ψυχρά σώματα, ενώ το κόκκινο χρώμα απεικονίζει τα θερμά σώματα, ενώ το κίτρινο τα θερμότερα. Η θερμοκάμερα δεν εμφανίζει στην οθόνη τα πραγματικά χρώματα των αντικειμένων.

 

Αν η μούχλα στο σπίτι είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα…
…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Εντοπισμός διαρροής με θερμοκάμερα μέσα σε τούνελ

Που τη χρησιμοποιούμε;

Τη θερμοκάμερα τη χρησιμοποιούμε για να εντοπίζουμε όπως είπαμε κρυφές διαρροές ή υγρασίες, οι οποίες τις περισσότερες φορές οι υγρασίες αυτές προέρχονται από διαρροές. Με τη βοήθεια της θερμοκάμερας μπορούμε να ανιχνεύσουμε την ακριβή πηγή της διαρροής. Η πηγή διαρροής μπορεί να είναι μία αποχετεύση, ένα καλοριφέρ, το δίκτυο ύδρευσης του σπιτιού μας, κ.ο.κ. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε εκεί όπου δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση ή είναι αδύνατον να εντοπιστεί η διαρροή, διότι είναι μέσα σε τοίχους, τούνελ ή κάτω από το δάπεδο.

 

Αν έχεις εντοπίσει υγρασία στο πάτωμα και είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Τι εργασίες γλυτώνουμε;

Η θερμοκάμερα μας γλυτώνει από χρονοβόρες και κοστοβόρες εργασίες που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να σκάψουμε για να εντοπίσουμε τη διαρροή. Η θερμοκάμερα μας βοηθάει να εντοπίσουμε την πηγή της διαρροής και να επιδιορθώσουμε μόνο εκείνο το σημείο, χωρίς να σκάψουμε όλο το υπόλοιπο δίκτυο.

 

Αν έχεις εντοπίσει μούχλα στο πάτωμα και είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Η υγρασία και η μούχλα

Πολλές φορές παρατηρούμε υγρασία και μούχλα σε τοίχους, δάπεδα, οροφές κ.τ.λ. Συνήθως η υγρασία είναι αποτέλεσμα μίας εσωτερικής κρυφής διαρροής, την οποία δεν την έχουμε εντοπίσει. Η διαρροή αυτή μπορεί να προέρχεται από κάποια σωλήνα του δικτύου μας. Όταν εντοπίζουμε υγρασίες και μούχλες, δεν πρέπει να τις αφήνουμε να εκδηλώνονται διότι η ζημία μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο.  

 

Αν η υγρασία στους τοίχους είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

 

Ποιες εργασίες αναλαμβάνει o-ydravlikos.gr

o-ydravlikos.gr αναλαμβάνει τον ακριβή εντοπισμό της διαρροής χρησιμοποιώντας θερμοκάμερα, γρήγορα και εύκολα, χωρίς περιττά γκρεμίσματα και χρονοβόρες διαδικασίες.

Αν αντιμετωπίζεις και εσύ διαρροή στην αποχέτευση, διαρροή στο κεντρικό δίκτυο, διαρροή στην πισίνα, διαρροή στον τοίχο, διαρροή στο ταβάνι, διαρροή στο πάτωμα, διαρροή στο μπάνιο ή διαρροή στο σπίτι κάλεσε στο  698-80-54-006 για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου.

Αν έχεις εντοπίσει υγρασία στο σπίτι, υγρασία στο πάτωμα, υγρασία στον τοίχο ή μούχλα στον τοίχο, μούχλα στο ταβάνι, μούχλα στο μπάνιο ή μούχλα στο σπίτι, σε οποιοδήποτε σημείο, κάλεσε στο 698-80-54-006 για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου.

Αν η μούχλα στον τοίχο είναι κάτι που σε απασχολεί άμεσα.

…Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε;

Θερμοκάμερα στην Αθήνα

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ανίχνευση διαρροής στην Αθήνα, Ανίχνευση διαρροής στο Βύρωνα, Ανίχνευση διαρροή στο Γαλάτσι, Ανίχνευση διαρροής στη Δάφνη, Ανίχνευση διαρροής στου Ζωγράφου, Ανίχνευση διαρροής στην Καισαριανή, Ανίχνευση διαρροής  στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ανίχνευση διαρροής στον Υμηττό

Θερμοκάμερα στα Νότια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα στα Νότια Προάστια: Ανίχνευση διαρροής στον Άγιο Δημήτριο, Ανίχνευση διαρροής στον Άλιμο, Ανίχνευση διαρροής στην Αργυρούπολη, Ανίχνευση διαρροής στη Γλυφάδα, Ανίχνευση διαρροής στο Ελληνικό, Ανίχνευση διαρροής στην Ηλιούπολη, Ανίχνευση διαρροής στην Καλλιθέα, Ανίχνευση διαρροής στο Μοσχάτο, Ανίχνευση διαρροής στη Νέα Σμύρνη, Ανίχνευση διαρροής στο Παλαιό Φάληρο, Ανίχνευση διαρροής στον Ταύρο

Θερμοκάμερα στην Ανατολική Αττική

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα στην Ανατολική Αττική: Ανίχνευση διαρροής στον Άγιο Στέφανο, Ανίχνευση διαρροής στην Άνοιξη, Ανίχνευση διαρροής στα Άνω Λιόσια, Ανίχνευση διαρροής στην Ανθούσα, Ανίχνευση διαρροής στη ΒάρηΒουλιαγμένη, Ανίχνευση διαρροής στη Βούλα, Ανίχνευση διαρροής στο Διόνυσο, Ανίχνευση διαρροής στη Δροσιά, Ανίχνευση διαρροής στους Θρακομακεδόνες, Ανίχνευση διαρροής στο Κορωπί, Ανίχνευση διαρροής στο Μενίδι (Αχαρνές), Ανίχνευση διαρροής  στην Παιανία, Ανίχνευση διαρροής στην Παλλήνη, Ανίχνευση διαρροής στο Πικέρμι, Ανίχνευση διαρροής στα Σπάτα, Ανίχνευση διαρροής στη Σταμάτα, Ανίχνευση διαρροής  στη Φυλή

Θερμοκάμερα στη Δυτική Αττική 

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα στη Δυτική Αττική: Ανίχνευση διαρροής στον Ασπρόπυργο, Ανίχνευση διαρροής στην Ελευσίνα

Θερμοκάμερα στα Δυτικά Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα στα Δυτικά προάστια: Ανίχνευση διαρροής στη Αγία Βαρβάρα, Ανίχνευση διαρροής  στους Άγιους Αναργύρους, Ανίχνευση διαρροής στο Αιγάλεω, Ανίχνευση διαρροής στο Ίλιον, Ανίχνευση διαρροής στο Καματερό, Ανίχνευση διαρροής στο Περιστέρι, Ανίχνευση διαρροής στην Πετρούπολη, Ανίχνευση διαρροής στο Χαϊδάρι

Θερμοκάμερα στα Βόρεια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής  με θερμοκάμερα στα Βόρεια Προάστια: Ανίχνευση διαρροής στην Αγία Παρασκευή, Ανίχνευση διαρροής στα Βριλήσσια, Ανίχνευση διαρροής στην Εκάλη, Ανίχνευση διαρροής στην Κηφισιά, Ανίχνευση διαρροής στη Λυκόβρυση, Ανίχνευση διαρροής στο Μαρούσι, Ανίχνευση διαρροής στα Μελίσσια, Ανίχνευση διαρροής στη Μεταμόρφωση, Ανίχνευση διαρροής στη Νέα Ερυθραία, Ανίχνευση διαρροής στη Νέα Ιωνία, Ανίχνευση διαρροής στο Νέο Ηράκλειο, Ανίχνευση διαρροής στου Παπάγου, Ανίχνευση διαρροής στην Πεντέλη, Ανίχνευση διαρροής στην Πεύκη, Ανίχνευση διαρροής στη Φιλοθέη, Ανίχνευση διαρροής στο Χαλάνδρι, Ανίχνευση διαρροής στο Χολαργό, Ανίχνευση διαρροής στο Ψυχικό

Θερμοκάμερα στον Πειραιά

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα στον Πειραιά: Ανίχνευση διαρροής στον Α.Ι. Ρέντη, Ανίχνευση διαρροής στη Δραπετσώνα, Ανίχνευση διαρροής στο Κερατσίνι, Ανίχνευση διαρροής στον Κορυδαλλό, Ανίχνευση διαρροής  στη Νίκαια, Ανίχνευση διαρροής στον Πειραιά, Ανίχνευση διαρροής στο Πέραμα.

 

Αντιμετωπίζεις υγρασία και μούχλα στο χώρο σου; Κάλεσε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής με θερμοκάμερα γρήγορα και εύκολα.

ΚΑΛΕΣΕ ή στείλε μας ένα μήνυμα στο EMAIL

 

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

 

πηγή φωτογραφιών

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Θερμοκάμερα
  Χαίρομαι που μου σύστησαν αυτόν τον υδραυλικό. Πραγματικά το αποτέλεσμα καταπληκτικό. Έγινε ανίχνευση της διαρροής και η αποκατάσταση έγινε άμεσα. 1000 μπράβο παιδιά. Θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα!!!

 2. Θερμοκάμερα
  Ο υδραυλικός μας ανίχνευσε τη διαρροή άμεσα. Αν δεν το προλαβαίναμε οι ζημίες θα ήταν μεγαλύτερες. Ευχαριστώ πολύ για την εξαίσια εργασία!

 3. Θερμοκάμερα
  Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς. Ένα μπράβο σε όλους τους τεχνίτες!!!

 4. Θερμοκάμερα
  Η θερμοκάμερα και ο υδραυλικός μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Ευχαριστώ το συνεργείο για την καταπληκτική δουλειά.

 5. Θερμοκάμερα
  Ευχαριστώ τον υδραυλικό για την ανίχνευση διαρροής. Με τη θερμοκάμερα γλύτωσα περιττά σκαψίματα και έξοδα.

Κάλεσε στο 698-80-54-006 για να πάρεις ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για εκτίμηση της βλάβης.
+ +