Μούχλα στο ταβάνι

μούχλα στο ταβάνι

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με μούχλα στο ταβάνι διαμερίσματος. Στον συγκεκριμένο χώρο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, τόσο με θερμική κάμερα, όσο και με ενδοσκοπική κάμερα αποχέτευσης, όπου και εντοπίστηκε σπασμένος ο σωλήνας της κεντρικής αποχέτευσης σε 3 σημεία.

μούχλα στο ταβάνι
εικόνα της βλάβης με την κάμερα αποχέτευσης

Το ένα σημείο της βλάβης φαινόταν από το φωταγωγό στον οποίο όμως δεν υπήρχε πρόσβαση. Η παραδοσιακή λύση θα ήταν να σκαφτεί το μπάνιο σε 2 διαμερίσματα της πολυκατοικίας. Η σύγχρονη όμως μέθοδος που προτείναμε και δέχτηκαν οι ιδιοκτήτες, είναι η αποκατάσταση του σωλήνα εσωτερικά, εφαρμόζοντας στρώση εποξικής ρητίνης. Το υλικό αυτό καλύπτει και μονώνει πλήρως κάθε άνοιγμα ή σπάσιμο των σωλήνων, εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και είναι πολύ ανθεκτικό.

Οι τεχνικοί μας προχώρησαν στις εργασίες επισκευής από τη ταράτσα, χωρίς να χρειαστεί να μπουν καν σε κάποιο διαμέρισμα. Αρχικά καθάρισαν και στέγνωσαν καλά τον σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης.

εικόνα του σωλήνα μετά τον καθαρισμό

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εφαρμογή της ρητίνης με την μέθοδο SPRAY COATING (ψεκασμός με ειδικό μηχάνημα). Το spray coating είναι μία από τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο, χωρίς θόρυβο και αποκατάσταση της βλάβης σε λίγες ώρες.

εφαρμογή εποξικής ρητίνης

Το τελικό αποτέλεσμα μετά από μόλις 5 ώρες εργασιών, είναι ένας σωλήνας σαν καινούριος, με εγγύηση αποτελέσματος 10 έτη!

μούχλα στο ταβάνι
τελικό αποτέλεσμα

Δείτε παρακάτω στο παρακάτω βίντεο την εργασία που έγινε από το συνεργείο μας:

Αν παρατηρείτε μούχλα στο ταβάνι, στους τοίχους ή στο δάπεδο στην κατοικία σας, εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης, ύδρευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση