Κοινόχρηστη αποχέτευση

κοινόχρηστη αποχέτευση

Κοινόχρηστη αποχέτευση θεωρείται ο σωλήνας της κεντρικής κάθετης στήλης της αποχέτευσης, καθώς και οι διακλαδώσεις (ταφ) που ενώνουν την κεντρική στήλη με τον οριζόντιο σωλήνα που πάει σε κάθε διαμέρισμα. Κάθε βλάβη που επισκευάζεται στα τμήματα αυτά της αποχέτευσης χρεώνεται σε όλους τους ενοίκους.

εικόνα της διαρροής με την θερμική κάμερα

Στο παρακάτω παράδειγμα πραγματοποιήσαμε επισκευή σε κοινόχρηστη αποχέτευση πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, όπου ιδιοκτήτης διαμερίσματος μας κάλεσε για εμφάνιση υγρασίας στον τοίχο του.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με θερμική κάμερα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κάποια διαρροή στο ταφ της αποχέτευσης των μπάνιων, που ανήκει στην κοινόχρηστη αποχέτευση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος και με κάμερα αποχέτευσης, όπου και επιβεβαιώθηκε, από το εσωτερικό του σωλήνα, η αρχική διάγνωση. Υπήρχε άνοιγμα του σωλήνα ταφ.

κοινόχρηστη αποχέτευση
εικόνα της βλάβης από την κάμερα αποχέτευσης

Η επισκευή έγινε με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων χωρίς σκάψιμο. Δεν σκάβουμε για να αντικαταστήσουμε τον σπασμένο σωλήνα, αλλά τον επισκευάζουμε από μέσα. Αφού γίνει ένας καλός καθαρισμός, επιστρώνεται εποξική ρητίνη, η οποία στεγανοποιεί πλήρως τον σωλήνα. Ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης, η ρητίνη εφαρμόζεται σε όσες στρώσεις χρειάζεται για να μονωθεί κάθε σπάσιμο, άνοιγμα ή ρωγμή.

Η μέθοδος επισκευής με εποξική ρητίνη είναι η ιδανική λύση για επισκευή σε κοινόχρηστη αποχέτευση, αφού δεν γίνονται πολυήμερες και πολυέξοδες εργασίες και δεν ταλαιπωρούνται με σκόνη και θόρυβο οι ένοικοι των διαμερισμάτων. Η εποξική ρητίνη στεγνώνει σε λίγες ώρες και δίνεται και γραπτή εγγύηση ανθεκτικότητας 10 ετών στην διαχείριση της πολυκατοικίας.

Στην συγκεκριμένη επισκευή, χρησιμοποιήσαμε Brush Coating για την εφαρμογή της ρητίνης και η εργασία είχε ολοκληρωθεί σε μόλις 3 ώρες!

κοινόχρηστη αποχέτευση
εφαρμογή ρητίνης με Brush Coating
κοινόχρηστη αποχέτευση
τελικό αποτέλεσμα

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο της επισκευής και επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση πολυκατοικίας. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση