Κεντρική αποχέτευση επισκευή

κεντρική αποχέτευση επισκευή

Χρειάζεται η κεντρική αποχέτευση επισκευή;  Έχετε κάνει έλεγχο και έχουν διαγνωσθεί σπασίματα ή ραγίσματα στη κεντρική αποχέτευση; Εμείς στον Υδραυλικό, διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένους τεχνικούς ώστε αφού γίνει ο έλεγχος με ειδικές κάμερες, να πραγματοποιηθεί η επισκευή στην κεντρική αποχέτευση χωρίς σκάψιμο, χωρίς να σπάσουμε ούτε ένα πλακάκι. Η εργασία γίνεται με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων, αυθημερόν και με γραπτή εγγύηση έως και 30 ετών!

Στο παρακάτω παράδειγμα βλέπετε την εργασία μας σε πολυκατοικία στη Πολιτεία, όπου μετά από έλεγχο με θερμική κάμερα διαπιστώθηκε σπασμένο ΤΑΦ στη κεντρική αποχέτευση κουζινών. Η επισκευή της αποχέτευσης έγινε από τη ταράτσα, χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε κάποιο διαμέρισμα και να σκάψουμε τοίχο ή να ξηλώσουμε πλακάκια.

Υπάρχουν 3 τεχνικές επισκευής σωλήνων αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο, όπου και στις τρείς, χρησιμοποιείται εποξική (εποξειδική) ρητίνη, η οποία εφαρμόζεται εσωτερικά του σωλήνα σε όσες στρώσεις χρειάζεται, μέχρι αυτός να στεγανοποιηθεί πλήρως. Αυτό που διαφέρει σε κάθε τεχνική είναι ο τρόπος εφαρμογής, ο οποίος εξαρτάται από το είδος του σωλήνα και το είδος της βλάβης που υπα΄ρχει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, για την επισκευή της κεντρικής αποχέτευσης επιλέχθηκε η μέθοδος του SPRAY COATING, όπου μέσα σε 3 ώρες και 2 εφαρμογές, η στεγανοποίηση ολοκληρώθηκε πλήρως.

εικόνα βλάβης από κάμερα αποχέτευσης – 1

εικόνα βλάβης από κάμερα αποχέτευσης 2

αρχικό στάδιο εφαρμογής της εποξικής ρητίνης

κεντρική αποχέτευση επισκευή μετά
τελευταία στάδια εφαρμογής της εποξικής ρητίνης

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής:

Αν στο κτίριό σας χρειάζεται η κεντρική αποχέτευση επισκευή, αλλά και οποιοσδήποτε σωλήνας αποχέτευσης ή υδρορροής, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την εργασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση