Κάμερα για αποχέτευση

κάμερα για αποχέτευση

Η κάμερα για αποχέτευση είναι το πιο σύγχρονο εργαλείο για τον εντοπισμό των αιτιών των προβλημάτων που μπορεί να έχει ένα αποχετευτικό δίκτυο. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι ενδοσκοπική κάμερα, δηλ. εισέρχεται εσωτερικά στον σωλήνα αποχέτευσης αφού πρώτα γίνει ένας καλός καθαρισμός του και καταγράφει σε βίντεο όλη τη κατάσταση του σωλήνα εσωτερικά. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια πολύ καθαρή εικόνα κάθε ρωγμής, σπασίματος ή ανοίγματος στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών.

κάμερες αποχέτευσης
ρομποτική ενδοσκοπική κάμερα

Επιπλέον, η κάμερα για αποχέτευση έχει και πιο εξελιγμένο τύπο: την ρομποτική ενδοσκοπική κάμερα, η οποία έχει τη δυνατότητα περιστροφής μέχρι 360 μοιρών μέσα στον σωλήνα. Με αυτόν τον τρόπο καταγράφεται και εντοπίζεται ακόμα και το παραμικρό ράγισμα του σωλήνα αποχέτευσης, σε οποιοδήποτε σημείο του.

Όποιον τύπο κάμερας και να χρησιμοποιήσουμε, αυτή είναι μια απαραίτητη διαδικασία πριν από κάθε επισκευή σωλήνων αποχέτευσης ή υδρορροών. Η επισκευή γίνεται “εντοπισμένα” δηλαδή δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί όλος ο σωλήνας αποχέτευσης αν υπάρχει βλάβη σε κάποιο σημείο του, όπως γινόταν παλιά. Επιπλέον, με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων χωρίς σκάψιμο, η επισκευή γίνεται ακόμα πιο εύκολη, με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, χωρίς περιττά σκαψίματα, χωρίς επιπλέον έξοδα και ταλαιπωρία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και την εφαρμογή της κάμερας αποχέτευσης στην πράξη:

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε συστηματικά την κάμερα για αποχέτευση για τον εντοπισμό κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης ή υδρορροών. Ακολουθεί η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση