Έλεγχος υδρορροής με κάμερα

έλεγχος υδρορροής με κάμερα

Ο έλεγχος υδρορροής με κάμερα πραγματοποιείται με ειδικές ενδοσκοπικές κάμερες, οι οποίες καταγράφουν με ακρίβεια το εσωτερικό του σωλήνα της υδρορροής. Έτσι διαπιστώνουμε κάθε ρωγμή, σπάσιμο ή άνοιγμα που τυχόν υπάρχει.

Οι υδρορροές μπορεί να είναι είτε εξωτερικές, όπου το σημείο διαρροής του σωλήνα μπορεί να είναι εμφανές, είτε εσωτερικές (εντοιχισμένες). Στη δεύτερη περίπτωση, ο έλεγχος υδρορροής με κάμερα είναι απαραίτητος. Χωρίς την κάμερα, παραδοσιακά χρειάζεται σκάψιμο τοίχων ή και αποξήλωση πλακιδίων για να γίνει η διάγνωση της βλάβης και μετά η επισκευή.

εικόνα σπασμένης υδρορροής από ενδοσκοπική κάμερα

Σε περιπτώσεις διαρροής σε μπαλκόνι, ο έλεγχος γίνεται και με θερμική κάμερα, η οποία μπορεί να εντοπίσει αν κάποιο πρόβλημα υγρασίας οφείλεται στην υδρορροή ή σε άλλη αιτία.

Αφού πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, προχωρούμε στην επισκευή της υδρορροής, με σύγχρονες μεθόδους στεγανοποίησης. Η επισκευή του σωλήνα γίνεται εσωτερικά με εφαρμογή εποξικής ρητίνης, χωρίς σκάψιμο, χωρίς ταλαιπωρία. Η μέθοδος που ακολουθείται εξαρτάται από το υλικό του σωλήνα (μέταλλο ή πλαστικό), το είδος και το μέγεθος της ζημιάς και την θέση του σωλήνα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο όπου κάνουμε έλεγχο υδρορροής με κάμερα:

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε όλες τις τεχνικές εντοπισμού και ελέγχου αποχετεύσεων καθώς και επισκευής τους ΧΩΡΙΣ σκάψιμο. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση