Έλεγχος σωλήνων με κάμερα

έλεγχος σωλήνων με κάμερα

Επισκεφθήκαμε κατοικία στο Χαλάνδρι, για πρόβλημα στο πατοσίφωνο και το ταφ του 5ου ορόφου. Είχε προηγηθεί ο έλεγχος των σωλήνων αποχέτευσης με κάμερα, από άλλη εταιρεία, όπου και είχε διαπιστωθεί η βλάβη. Η μοναδική λύση που προτάθηκε στους ιδιοκτήτες ήταν το σκάψιμο. Μόνο έτσι θα μπορούσε να επιτευχθεί η αντικατάσταση του πατοσίφωνου και του ταφ.

Αυτή η διαδικασία δεν θα ήταν καθόλου απλή, ουσιαστικά θα σήμαινε ολική ανακαίνιση του μπάνιου. Θα χρειαζόταν να σκαφτεί σχεδόν ολόκληρο ώστε να γίνουν οι αντικαταστάσεις και να τοποθετηθούν καινούργια πλακάκια. Όμως, αντίστοιχα και για την αντικατάσταση του ταφ, οι εργασίες σκαψίματος θα έπαιρναν μεγάλη έκταση αφού θα έπρεπε να φτάσουν μέχρι το ταφ της κεντρικής αποχέτευσης για την αντικατάστασή του.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ-ΤΑΦ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΨΙΜΟ

Εμείς, προτείναμε την λύση επισκευής του παλαιού πατοσίφωνου και ταφ με την μέθοδο Spray Poxy. Η μέθοδος Spray Poxy ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων χωρίς σκάψιμο. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και ευέλικτη τεχνική η οποία μας δίνει την δυνατότητα να επέμβουμε με ευκολία σε ποικιλία περιπτώσεων.

Με την μέθοδο αυτή, ψεκάζεται στο εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα αποχέτευσης στρώμα εποξικής ρητίνης. Η ρητίνη στεγανοποιεί πλήρως όλα τα σπασίματα, ραγίσματα ή ανοίγματα του σωλήνα αποχέτευσης και έχει μεγάλη αντοχή και δια΄ρκεια ζωής πολλών ετών. Μπορούμε να επισκευάσουμε όλα τα μεγέθη σωλήνων αποχέτευσης από φ34 (το μικρότερο μέγεθος σωλήνα) και πάνω, καθώς και πατοσίφωνα, ταφ, τετράγωνες υδρορροές 6×10. Έτσι, δεν χρειάστηκε να σκαφτεί ούτε ένα πλακάκι.

Εφαρμόσαμε την τεχνική spray poxy στο ταφ και στο πατοσίφωνο και οι ζημιές αποκαταστάθηκαν με επιτυχία μέσα σε μόλις 5 ώρες. Μετά την επισκευή, γίνεται πάλι ο τελικός έλεγχος των σωλήνων με κάμερα, για να επιβεβαιωθεί η πλήρης στεγανοποίηση του σωλήνα.

Χωρίς Σκάψιμο, Γρήγορα, με Εγγύηση 10 ετών.

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ

Αν θέλετε να διαπιστώσετε αν το σύστημα αποχέτευσης της οικίας σας λειτουργεί σωστά, μπορείτε να μας καλέσετε για να γίνει προληπτικός έλεγχος των σωλήνων με κάμερα αποχέτευσης.

Μάθετε περισσότερα για την κάμερα αποχέτευσης εδώ.
Μάθετε περισσότερα για το Spray Poxy εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση