Επισκευή ταφ αποχέτευσης – Πετράλωνα

Τελευταία ενημέρωση 15/12/2021

Έργο: Επισκευή ταφ αποχέτευσης.
Τεχνική: Spray Poxy.
Τοποθεσία: Πετράλωνα, Αττική.

Επισκευάσαμε ταφ αποχέτευσης στα Πετράλωνα. Το σπάσιμο του ταφ, μπορεί να οφείλεται σε κακοτεχνία, παλαιότητα ή ακόμα και σεισμό.

Η παρουσία υγρασίας στην τοιχοποιία του σπιτιού μας πάντα μας προειδοποιεί για βλάβη στα υδραυλικά. Ο έλεγχος υγρασίας με θερμική κάμερα, είναι ο τρόπος να εντοπίσουμε την πηγή της διαρροής και την έκταση της.d

Διάγνωση υγρασίας

Χωρίς σκάψιμο, μέσα σε λίγη ώρα, η θερμική κάμερα μας δείχνει πού ακριβώς βρίσκεται η ζημιά. Μπορείτε να κάνετε έλεγχο με θερμική κάμερα στο σπίτι σας, και προληπτικά, προκειμένου να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία των υδραυλικών σας και να προλάβετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Μάθετε περισσότερα για την θερμική κάμερα εδώ.

Επισκευή σωλήνα αποχέτευσης

Επισκευάσαμε το ταφ της αποχέτευσης με την τεχνική Spray Poxy. Εφαρμόσαμε την τεχνική τοπικά, στο σημείο του ταφ, και η ζημιά αποκαταστάθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Προσεγγίσαμε το σημείο από την ταράτσα. Το Spray Poxy είναι μία από τις σύγχρονες τεχνικές χωρίς σκάψιμο που χρησιμοποιούμε στο ydravlikos.gr. Χωρίς σκάψιμο, σκόνη, ακαταστασία, η βλάβη αποκαταστάθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Μάθετε περισσότερα για το Spray Poxy εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση