Επισκευή σιφωνιού δαπέδου στην Καλλιθέα

Έργο: Επισκευή σιφωνιών δαπέδου.
Τεχνική: Spray Poxy.
Τοποθεσία: Καλλιθέα, Αττική.

Σε πολυκατοικία παλαιότητας στην Καλλιθέα, κάναμε επισκευή σιφωνιού δαπέδου σε τρία
διαμερίσματα. Οι ιδιοκτήτες, μας κάλεσαν επειδή παρατήρησαν υγρασία στο ταβάνι.
Προτεραιότητα μας, ο εντοπισμός διαρροής.

Ανίχνευση και Εντοπισμός διαρροών

Η ανίχνευση υγρασίας – εντοπισμός διαρροών, γίνεται με θερμική κάμερα. Η θερμική κάμερα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιούμε στον Υδραυλικό, για να βρούμε από πού ξεκινάει η υγρασία. Γρήγορα, αξιόπιστα και χωρίς σκάψιμο, απλά σκανάροντας τον χώρο, βλέπουμε την πηγή και την έκταση της υγρασίας. Έλεγχο με θερμική κάμερα, μπορούμε να κάνουμε και προληπτικά στο διαμέρισμά μας, προκειμένου να προλάβουμε τυχόν βλάβες και να έχουμε μια καλή συντήρηση των υδραυλικών μας. Μάθετε περισσότερα για την θερμική κάμερα εδώ.

Υγρασία στο ταβάνι από τον πάνω όροφο και επισκευή

Τελικά η υγρασία, προερχόταν από διαρροή στα πατοσίφωνα μπάνιου των επάνω ορόφων. Οι ρωγμές στους σωλήνες που είχαν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου είχαν προκαλέσει τη ζημιά. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο όταν ξεκινά η υγρασία απ’ το πάνω διαμέρισμα, να εμφανίζεται στο δικό μας ταβάνι.

Επισκευάσαμε τα σιφώνια δαπέδου με την τεχνική spray poxy. Το spray poxy ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές χωρίς σκάψιμο που χρησιμοποιούμε στο ydravlikos.gr. Έτσι, δεν χρειάζεται να σκαφτεί το μπάνιο, να ξηλωθούν είδη υγιεινής και πλακάκια για να αντικατασταθούν οι παλιοί σωλήνες με καινούριους. Ούτε θα χρειαστεί να επαναφορά δαπέδου (χτίσιμο), επανατοποθέτηση ή και αλλαγή πλακιδίων.

Με το spray poxy, η επισκευή έγινε χωρίς σκάψιμο, αργοπορία και επιπλέον έξοδα. Η τεχνική spray είναι η ιδανική λύση για την επισκευή πατοσίφωνου, καθώς είναι η μόνη σύγχρονη τεχνική επισκευής σωλήνα χωρίς σκάψιμο, που εφαρμόζεται σε σωλήνα τόσο μικρής διαμέτρου.

Spray Poxy Midicoater
Θερμική κάμερα. Στο βίντεο, βλέπουμε χρωματισμένα με μπλε χρώμα τα σημεία όπου υπάρχει υγρασία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση