Ανίχνευση υγρασίας

Ανίχνευση υγρασίας

650

Ανίχνευση διαρροών αποχετεύσεων

440

Ανίχνευση διαρροών κεντρικών στηλών

1090

Χαρούμενοι πελάτες

Η ανίχνευση υγρασίας γίνεται με θερμοκάμερα. Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Η διαρροή νερού είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν στα υδραυλικά ενός σπιτιού. Μία διαρροή νερού μπορεί να είναι φανερή ή κρυφή. Συνήθως παρουσιάζεται στις κεντρικές στήλες, στις αποχετεύσεις ή στο μπάνιο μας, ειδικά αν αυτό είναι παλιό και δεν έχουμε κάνει ανακαίνιση. Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις στις οποίες εμφανίζεται στα καλοριφέρ, στην κουζίνα, σε πατώματα, σε ταράτσες, σε τοίχους και γενικότερα στο δίκτυο παροχής νερού του σπιτιού μας. Η ανίχνευση υγρασίας γίνεται με θερμοκάμερα. Στις παρακάτω γραμμές θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σχετικά με τη διαρροή νερού στο σπίτι.

 

 

Η ανίχνευση υγρασίας γίνεται με  θερμοκάμερα. Έχεις διαρροή νερού στο σωλήνα αποχέτευσης  και σε απασχολεί άμεσα; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Γιατί συμβαίνουν οι διαρροές νερού;

Όταν κτίζουμε ένα σπίτι, περνάμε σωληνώσεις κάτω από τη γη, μέσα από τοίχους, πλακάκια και από άλλα υλικά. Όπως όλα τα πράγματα έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, έτσι και οι σωλήνες του σπιτιού μας δεν είναι αθάνατες. Έχουμε υπολογίσει ότι οι σωληνώσεις σε ένα καινούργιο σπίτι διαρκούν περίπου 50 χρόνια. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τα υλικά που χρησιμοποίησες κατά την κατασκευή του σπιτιού σου. Οι διαρροές νερού συμβαίνουν γιατί οι σωλήνες με τα χρόνια, τη χρήση και τα άλατα φθείρονται και διαβρώνονται. Άλλος ένας λόγος που συμβαίνουν οι διαρροές νερού είναι στις ενώσεις, ματίσεις 2 διαφορετικών υλικών. Μία σωλήνα παλαιού τύπου με μία σωλήνα νέου τύπου. Η ένωση 2 διαφορετικών υλικών, σωληνώσεων είναι κάτι το οποίο δε συστήνουμε σε καμία περίπτωση.

 

Η ανίχνευση υγρασίας γίνεται με  θερμοκάμερα. Αντιμετωπίζεις διαρροή νερού ΕΥΔΑΠ; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποια υλικά σωληνώσεων υπάρχουν;

Στην αγορά υπάρχουν 3 υλικά σωληνώσεων. Ο χαλκός, το rehau και η πολυστρωματική. Ανάλογα με το τι υλικό θα επιλέξουμε, ο κατασκευαστής θα μας δώσει τον αντίστοιχο χρόνο ζωής της σωλήνας. Οι κατασκευαστές δίνουν μέσο όρο 60 χρόνια για τη σωλήνα χαλκού, 30 χρόνια για τη rehau και άγνωστα χρόνια για τη διάρκεια ζωής της πολυστρωματικής. Εμείς προτείνουμε το χαλκό, διότι ο κατασκευαστής δίνει περισσότερα χρόνια ζωής.

 

Η ανίχνευση υγρασίας γίνεται με θερμοκάμερα. Αντιμετωπίζεις υγρασία στο σπίτι; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Μπορεί μία διαρροή νερού να συμβεί λόγω του υλικού του σωλήνα;

Το δίκτυο ύδρευσης των περισσότερων σπιτιών που έχουν κτιστεί στην Αθήνα είναι με σωλήνα γαλβανιζέ. Αυτός ο τύπος σωλήνας έχει απαγορευτεί πλέον. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πολλές ανακατασκευές από τότε μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε παρατηρήσει πολλά σπίτια τα οποία συνδυάζουν στο δίκτυο ύδρευσης τους τα 2 αυτά υλικά που είπαμε προηγουμένως.

Χαλκός & Γαλβανιζέ

Από τη μία έχουμε το χαλκό και από την άλλη τη γαλβανιζέ σωλήνα. o-ydravlikos.gr δε συστήνει σε καμία περίπτωση την ένωση αυτών των 2 τύπων σωληνώσεων. Παρόλα αυτά υπάρχουν σπίτια που έχουν και τα 2 υλικά μαζί κάτω από το πάτωμα. Υπάρχουν ειδικά ενωτικά για τη καλύτερη ένωση τους, αλλά και πάλι δε συστήνονται σε καμία περίπτωση. Μία διαρροή νερού μπορεί να συμβεί λόγω υλικού του σωλήνα διότι οι σωλήνες έχουν υποστεί διάβρωση λόγω των 2 αυτών υλικών. Άλλος ένας παράγοντας ο οποίος παίζει ρόλο στη διαρροή νερού λόγο του υλικού του σωλήνα, είναι η παλαιότητά του. Ένα σπίτι το οποίο έχει κτιστεί από τη δεκαετία του ’70, σημαίνει ότι είναι σχεδόν 50 χρονών και πολύ γρήγορα θα βγάλει μία διαρροή. Είναι φυσικό επόμενο, μετά από τόσα χρόνια οι σωλήνες να θέλουν αντικατάσταση.

 

Η ανίχνευση υγρασίας γίνεται με θερμοκάμερα. Αντιμετωπίζεις διαρροή νερού σε διαμέρισμα; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες είναι οι συχνότερες διαρροές;

Οι συχνότερες διαρροές που συναντάμε είναι στην κεντρική στήλη και στην αποχέτευση. Τις διαρροές νερού όμως τις συναντάμε και στη θέρμανση, και στην αποχέτευση, στα δάπεδα, στους τοίχους, στις οροφές, στις ταράτσες, στις πισίνες, στους κήπους, στις αυλές, στα μπαλκόνια, στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα αντλιοστάσια, στα καλοριφέρ  και στα κλιμακοστάσια.

 

Αντιμετωπίζεις διαρροή νερού στο μπάνιο; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Πόσο εύκολα εντοπίζεται μία διαρροή νερού;

Οι διαρροές μπορεί να είναι φανερές ή κρυφές. Οι φανερές διαρροές είναι πολύ εύκολες και αντιμετωπίσιμες διότι το πρόβλημα είναι μπροστά μας και μπορούμε πολύ γρήγορα να το διορθώσουμε. Από την άλλη μεριά οι κρυφές διαρροές είναι πολύ πιο δύσκολες να τις εντοπίσουμε και αν δεν βρούμε τη διαρροή νερού έγκαιρα μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημία.

 

Έχεις εντοπίσει υγρασία στο τοίχο; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες φανερές διαρροές;

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι φανερές διαρροές είναι διαρροές τις οποίες μπορούμε πολύ εύκολα να τις αντιληφθούμε. Διαρροές τέτοιου τύπου μπορεί να είναι μία βρύση την οποία τη βλέπουμε ότι στάζει. Το καζανάκι το οποίο το ακούμε ότι κάνει θόρυβο λόγο διαρροής νερού. Ένα σώμα καλοριφέρ, το οποίο και αυτό το βλέπουμε, διότι είναι σε εμφανές σημείο.

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού στο σωλήνα του καλοριφέρ; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες κρυφές διαρροές;

Οι κρυφές διαρροές είναι πιο δύσκολες να τις αντιληφθούμε. Μία κρυφή διαρροή νερού μπορεί να υπάρχει μέσα σε ένα τοίχο, από τον οποίο περνάει μία σωλήνα για να καταλήξει στο μπάνιο. Άλλη μία κρυφή διαρροή νερού μπορεί να είναι στο μπάνιο, κάτω από τα πλακάκια. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε εδώ είναι ότι οι κρυφές διαρροές μπορούν αν δεν τις αντιληφθούμε γρήγορα να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές. Οι ζημίες αυτές προκαλούνται λόγο ότι δεν τις αντιληφθήκαμε γρήγορα λόγο της κρυφής τους φύση. Οι διαρροές νερού στις κεντρικές στήλες και στις αποχετεύσεις είναι από τις πιο συνηθισμένες.

 

Έχεις εντοπίσει υγρασία στο ταβάνι; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω μόλις αντιληφθώ μία διαρροή νερού;

Αν η διαρροή νερού είναι φανερή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το γενικό διακόπτη του ρολογιού της ΕΥΔΑΠ. Στη συνέχεια μπορείς να καλέσεις τον o-ydravlikos.gr για να έρθει άμεσα στο χώρο σου και να δει τη ζημία. 

Αν η διαρροή νερού είναι κρυφή, αυτό σημαίνει ότι προϋπήρχε της συγκεκριμένης δεδομένης στιγμής που το αντιλήφθηκες. Αν υπάρχει διαρροή νερού στο θερμοσίφωνα και έχει πλημμυρίσει το πατάρι και σε αυτή την περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το ρολόι της ΕΥΔΑΠ και να μας καλέσεις για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου. Αν η διαρροή νερού είναι κρυφή και είναι μία σωλήνα μέσα στο τοίχο, σε αυτή την περίπτωση μπορείς να καλέσεις τον o-ydravlikos.gr. Το συνεργείο μας έχει ειδικά εργαλεία και θερμοκάμερες με τις οποίες εντοπίζει μέχρι και τις πιο δύσκολες διαρροές που υπάρχουν. 

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Πως συνδυάζεται η υγρασία και η μούχλα σε μία διαρροή νερού;

Η υγρασία και η μούχλα είναι σημάδια τα οποία τις περισσότερες φορές μαρτυρούν ότι κάπου υπάρχει διαρροή νερού. Μπορεί να μην είναι κοντά στο σημείο της υγρασίας ή της μούχλας, αλλά να βρίσκεται πολύ πιο κάτω. Η υγρασία και η μούχλα είναι ξέσπασμα συνήθως της διαρροής νερού.

 

Έχεις εντοπίσει μούχλα ή υγρασία στο σπίτι; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Πως μπορώ να κάνω έλεγχο σε όλο το δίκτυο του σπιτιού μου για κρυφή διαρροή νερού;

Μια κρυφή διαρροή νερού μπορεί να παραμείνει κρυφή για χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες. Μία διαρροή νερού στο σπίτι μπορεί να ξεκινάει από ένα πολύ μικρό δάκρυ που στάζει μία σωλήνα ή μία ένωση, η οποία βρίσκεται κάτω από το πάτωμα, μέχρι να βγάζει πολύ περισσότερο νερό με αποτέλεσμα να έρθει ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ φουσκωμένος. Είναι δύσκολο να εντοπίσεις τη διαρροή νερού δίχως τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτει o-ydravlikos.gr. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που αξίζει να σημειώσουμε προκειμένου να γίνει αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ότι υπάρχει κάπου κρυφή διαρροή νερού.

 1. Ο φουσκωμένος λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ. Αν στο σπίτι που μένουμε είμαστε χρόνια και κάποιο μήνα παρατηρήσουμε το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ ανεβασμένο, δίχως να αλλάξουμε τη χρήση που κάνουμε, αυτό που πρέπει να δούμε είναι να τον συγκρίνουμε με κάποιον παλαιότερο λογαριασμό. Αν πληρώνουμε συνήθως 20 ευρώ και έναν μήνα πληρώσουμε 120, αυτό σημαίνει ότι κάπου υπάρχει κρυφή διαρροή νερού.
 2. Άλλη μία ένδειξη είναι ο ξεφλουδισμένος τοίχος ή ο τοίχος που έχει φύγει το χρώμα του. Αν υπάρχουν πλακάκια θα έχουν φουσκώσει ή ξεκολλήσει.
 3. Η μούχλα επίσης είναι άλλη μία ένδειξη ότι υπάρχει κάπου κρυφή διαρροή νερού.
 4. Επιπλέον η υγρασία και η μυρωδιά της είναι κάτι που μαρτυρεί ότι σε κάποιο σημείο στο σπίτι υπάρχει κρυφή διαρροή νερού.
 5. Η χαμηλή πίεση στο δίκτυο ύδρευσης είναι και αυτή σημάδι ότι υπάρχει διαρροή νερού.

 

Έχεις εντοπίσει διαρροή νερού στην κεντρική στήλη της αποχέτευσης; Κάλεσε για να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σου και να έρθουμε να κάνουμε έναν έλεγχο με θερμοκάμερα.

ΚΑΛΕΣΤΕEMAIL

 

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε; 

Ανίχνευση υγρασίας στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στην Αθήνα και στα Κεντρικά Προάστια: Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο κέντρο Αθήνας, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στους Αμπελόκηπους, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Άνω Πατήσια, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Βύρωνα, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Γαλάτσι, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Γκύζη, Ανίχνευση διαρροής  και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Γουδί, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Δάφνη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Εξάρχεια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στου Ζωγράφου, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Θησείο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Ιλίσια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καισαριανή, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Κάτω Πατήσια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Κολωνό, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κουκάκι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Κυψέλη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Νέο Κόσμο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Παγκράτι, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Πετράλωνα, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στου Παπάγου, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα  στα Σεπόλια, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χολαργό.

Ανίχνευση υγρασίας στον Πειραιά

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στο κέντρο Πειραιά: Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αμφιάλη, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Δραπετσώνα, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Κερατσίνι, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κορυδαλλό, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Φάληρο, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νίκαια, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Πέραμα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Μανιάτικα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πειραϊκή, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Βόκο, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Ταμπούρια, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Φρεατίδα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καρπάθου, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μικρολίμανο, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Πασαλιμάνι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καστέλα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Τερψιθέα Πειραιάς, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Δημοτικό θέατρο Πειραιάς, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Τρούμπα Πειραιάς, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χατζηκυριάκειο.

Ανίχνευση υγρασίας στα Δυτικά Προάστια 

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στα Δυτικά Προάστια: Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αγία Βαρβάρα, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στους Άγιους Αναργύρους, ΕΑνίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Αιγάλεω, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Ίλιον, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Καματερό, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Περιστέρι, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πετρούπολη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χαϊδάρι.

Ανίχνευση υγρασίας στην Ανατολική Αττική

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στη Ανατολική Αττική: Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Άνω Λιόσια, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ανθούσα, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Στέφανο, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Άνοιξη, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Διόνυσο, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Δροσιά, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στους Θρακομακεδόνες, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Κορωπί, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Παιανία,  Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Παλλήνη, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Πικέρμι, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Σπάτα, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Σταμάτα, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Φυλή Ασπρόπυργος

Ανίχνευση υγρασίας στα Βόρεια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στα Βόρεια Προάστια: Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Ιωνία, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Παλαιό Ψυχικό, Εντοπισμός υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Περισσό, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πεύκη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Φιλοθέη, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Χαλάνδρι, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Κηφισιά, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Λυκόβρυση, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μαρούσι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Μελίσσια, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Μεταμόρφωση, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Ερυθραία, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Πεντέλη, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Νέο Ψυχικό, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αγία Παρασκευή, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στα Βριλήσσια, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Εκάλη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Νέο Ηράκλειο

Ανίχνευση υγρασίας στα Νότια Προάστια

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στα Νότια Προάστια: Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Ταύρο, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Μοσχάτο, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άγιο Δημήτριο, Εντοπισμός διαρροής νερού και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Άλιμο, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Αργυρούπολη, Ανίχνευση υγρασίας και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Βούλα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Γλυφάδα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Ελληνικό, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ηλιούπολη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Καλλιθέα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Νέα Σμύρνη, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Παλαιό Φάληρο, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στη Βάρη – Βουλιαγμένη 

Ανίχνευση υγρασίας στη Δυτική Αττική

 • Αναλαμβάνουμε την ανίχνευση υγρασίας με θερμοκάμερα στη Δυτική Αττική: Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στο Μενίδι, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στην Ελευσίνα, Ανίχνευση διαρροής και έλεγχος με θερμοκάμερα στον Ασπρόπυργο

 

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

 

Διαβάστε σχετικά ...

5 Σχόλια

 1. Ανίχνευση υγρασίας
  Η υγρασία τώρα είναι παρελθόν. Η ανίχνευση υγρασίας από τον υδραυλικό έγινε πολύ γρήγορα και οικονομικά, χωρίς περιττά σκαψίματα και εργασίες που στοιχίζουν. Με τη χρήση της θερμοκάμερας η δουλειά έγινε παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όποτε τους έχω χρειαστεί είναι πάντα δίπλα μου σε όλα, γρήγοροι εξυπηρετικοί και προπάντων οικονομικοί!

 2. Ανίχνευση υγρασίας
  Για τους επαγγελματίες η ανίχνευση υγρασίας είναι παιχνιδάκι και o-ydravlikos.gr είναι μεγάλος επαγγελματίας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!!!!

 3. Ανίχνευση υγρασίας
  o-ydravlikos.gr ανιχνεύει τα πάντα και παντού. Μου βρήκε την υγρασία η οποία ερχόταν από το δίπλα διαμέρισμα, γρήγορα και οικονομικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη εξυπηρέτηση!

 4. Ανίχνευση υγρασίας
  Το σπίτι ήταν από τη δεκαετία του 70 και είχε υγρασία αρκετή σε ταβάνια και τοίχους. Κάλεσα τον υδραυλικό και βρήκε αμέσως από που προερχόταν όλη αυτή η υγρασία. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

 5. Ανίχνευση υγρασίας
  Ο υδραυλικός βρήκε την ανίχνευση υγρασίας με τη θερμοκάμερα και ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ!

Comments are closed.