Υδρορροή πολυκατοικίας

υδρορροή πολυκατοικίας

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας βλέπετε την επισκευή σε υδρορροή πολυκατοικίας που ολοκλήρωσε το συνεργείο μας.

Η υδρορροή της πολυκατοικίας ήταν εντοιχισμένη και τετράγωνη (6X10). Μετά από έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα, διαπιστώθηκε σπάσιμο της υδρορροής. Ο παραδοσιακός τρόπος επισκευής θα ήταν να γκρεμιστούν τα σημεία που χρειαζόταν για να γίνει αντικατάσταση του σωλήνα της υδρορροής. Η λύση η οποία προτάθηκε από την εταιρεία μας ήταν να γίνει η επισκευή της υδρορροής εσωτερικά, με τη μέθοδο Spray Coating, η οποία είναι η κατάλληλη επιλογή για επισκευή σε τετράγωνη υδρορροή πολυκατοικίας.

υδρορροή πολυκατοικίας
πριν

Η μέθοδος Spray Coating  ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων . Χωρίς σκαψίματα, χωρίς να χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία και σε λίγες μόνο ώρες, οι σωλήνες επενδύονται εσωτερικά με εποξική ρητίνη και καλύπτονται όλα τα ανοίγματα, τα σπασίματα και οι ρωγμές των σωλήνων. Ουσιαστικά δημιουργείται ένα δεύτερος σωλήνας εποξικής ρητι΄νης μέσα στον ήδη υπάρχοντα και η υδρορροή της πολυκατοικίας έγινε σαν καινούρια.

Έτσι αφού έγινε αρχικά καθαρισμός του σωλήνα, η επισκευή στην υδρορροή της πολυκατοικίας έγινε από την ταράτσα, χωρίς να ενοχληθεί κανένας ένοικος των διαμερισμάτων. Η εργασία ολοκληρώθηκε σε λίγες ώρες, δίνοντας εγγύηση στους ενοίκους 10 έτη!

υδρορροή πολυκατοικίας
μετά

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο της εργασίας μας για την συγκεκριμένη επισκευή:

Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση