Σωλήνες αποχέτευσης διαρροή

σωλήνες αποχέτευσης διαρροή

Όταν παρατηρούμε σε σωλήνες αποχέτευσης διαρροή, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να καλέσουμε έναν τεχνικό, έτσι ώστε να εντοπιστεί με ακρίβεια ποιά είναι η αιτία της διαρροής. Με τις σύγχρονες ενδοσκοπικές κάμερες, αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε το διαμέρισμά μας.

Η έντονη υγρασία στο ταβάνι ή στους τοίχους ή η δυσάρεστη οσμή είναι κάποια από τα ορατά συμπτώματα που παρατηρούμε όταν υπάρχει σε σωλήνες αποχέτευσης διαρροή.

εικόνα του σπασίματος στο ταφ με την κάμερα αποχέτευσης

Για παράδειγμα, σε πολυκατοικία στην περιοχή της Δραπετσώνας, παρατηρήθηκε υγρασία στο ταβάνι του 4ου ορόφου. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με κάμερα αποχέτευσης, εντοπίστηκε σπασμένο ΤΑΦ στο ύψος του 5ου ορόφου.

Όπως και ο έλεγχος εντοπισμού, έτσι και η επισκευή του σπασμένου σωλήνα αποχέτευσης γίνεται με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής αποχέτευσης, χωρίς σκάψιμο, χωρίς θόρυβο, χωρίς σκόνη, χωρίς ταλαιπωρία, σε λίγες μόνο ώρες και με γραπτή εγγύηση 10 ετών!

μετά την επισκευή

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς έγινε η συγκεκριμένη επισκευή της αποχέτευσης. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή στους σωλήνες αποχέτευσης που έχουν διαρροή αλλά και κάθε βλάβης στην αποχέτευση, στις υδρορροές, στους σωλήνες πισίνας. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση