Πρόβλημα υδρορροής

πρόβλημα υδρορροής

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υδρορροής που συναντάμε σε ένα οίκημα είναι η είσοδος ριζών από δέντρα μέσα στον σωλήνα, κυρίως σε οριζόντιους σωλήνες, με αποτέλεσμα το φράξιμο ή ακόμα και το σπάσιμο του σωλήνα.

Το φράξιμο μιας υδρορροής μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα σε μία οικία. Όταν λιμνάζουν τα βρόχινα νερά και δεν απομακρύνονται, δημιουργείται υγρασία κυρίως στην οροφή του κτιρίου και διάβρωση.

Άλλο ένα πρόβλημα υδρορροής που αντιμετωπίζει μια κατοικία ή μια πολυκατοικία είναι το άνοιγμα ή το ράγισμα των υδρορροών κυρίως στις ενώσεις τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή του βρόχινου νερού στους τοίχους του κτιρίου και δημιουργία υγρασίας και μούχλας.

εικόνα σπασμένης υδρορροής από ενδοσκοπική κάμερα

Για την αποφυγή τέτοιων προβλημάτων σημαντική είναι η συντήρηση των υδρορροών, η οποία περιλαμβάνει τον έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα και τον καθαρισμό των σωλήνων υδρορροής. Ακόμα όμως και σε περίπτωση σπασίματος ή φράξεως του σωλήνα, υπάρχουν σύγχρονες τεχνικές επισκευής, χωρίς σπάσιμο, σκάψιμο και ταλαιπωρία.

Εμείς στον Υδραυλικό αναλαμβάνουμε τόσο την συντήρηση των σωλήνων υδρορροής και αποχέτευσης, όσο και την κάθε είδους επισκευή αυτών, εσωτερικά του σωλήνα, χωρίς αντικατάσταση.

επισκευή σπασμένης υδρορροής με την μέθοδο Brush Coating

Δείτε εδώ, στο κανάλι μας στο Youtube όλες τις μεθόδους επισκευής σωλήνων αποχέτευσης και υδρορροών που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση