Νερά από το πάνω διαμέρισμα

νερά από το πάνω διαμέρισμα

Συχνά παρατηρούνται νερά ή υγρασία στο ταβάνι, κυρίως του μπάνιου ή της κουζίνας, η οποία δε μπορεί να προσδιοριστεί από που προκύπτει. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να καλέσουμε έναν εξιδεικευμένο τεχνικό να κάνει έλεγχο με κάμερα, έτσι ώστε να διαγνωστεί η αιτία δημιουργίας της υγρασίας ή της μούχλας.

υγρασία που δημιουργείται από σπασμένη αποχέτευση από το πάνω διαμέρισμα

εικόνα της διαρροής από την θερμική κάμερα

Η υγρασία μπορεί να προέρχεται είτε από σπασμένη αποχέτευση, είτε από τη βαλβίδα της μπανιέρας, είτε από κακή αρμολόγηση σωλήνων ή ακόμα και από σωλήνα ύδρευσης από το πάνω διαμέρισμα. Ακόμα και αν δεν υπάρχει άλλο διαμέρισμα από πάνω, μπορεί να προέρχεται από κακή στεγανοποίηση της ταράτσας.

σπασμένη βαλβίδα μπανιέρας που δημιουργεί υγρασία στο από κάτω διαμέρισμα

εικόνα της διαρροής στο από κάτω διαμέρισμα, με την θερμική κάμερα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις εφαρμογές της θερμικής κάμερας στην ανίχνευση των διαρροών στα υδραυλικά δίκτυα:

Εμείς στον www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και προσωπικό για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση κάθε είδους υγρασίας και διαρροών νερού. Ανάλογα την αιτία δημιουργίας του προβλήματος, σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση εξάλειψης του, με τη μικρότερη ταλαιπωρία και το μικρότερο κόστος. Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης ΧΩΡΙΣ σκάψιμο, θόρυβο και σκόνη, με επισκευή μόνο μέσα σε λίγες ώρες. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση