Αν η υγρασία στο σπίτι είναι κάτι που σας απασχολεί άμεσα…
…Καλέστε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής εύκολα, χωρίς σκαψίματα και περιττά έξοδα, με την χρήση της θερμοκάμερας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η υγρασία και η μούχλα στον χώρο μας επιβαρύνει την υγεία μας και προκαλεί ζημιά στο κτίριο

Πολλές φορές παρατηρούμε φανερή υγρασία ή και μούχλα σε τοίχους, δάπεδα, οροφές στο σπίτι ή στον επαγγελματικό μας χώρο.  Συνήθως η υγρασία είναι αποτέλεσμα μίας κρυμμένης διαρροής, από σωλήνα ύδρευσης, αποχέτευσης ή καλοριφέρ. 

Όλοι γνωρίζουμε πόσο ανθυγιεινό είναι να αναπνέουμε σε χώρους όπου υπάρχει υγρασία ή μούχλα.  Επίσης μια διαρροή νερού που την αφήνουμε για καιρό χωρίς επισκευή, καταστρέφει τοίχους, δάπεδα, πλακάκια και μετά χρειάζονται πολύ περισσότερα χρήματα για να γίνουν οι επισκευές.

Γι αυτό το λόγο οι κρυφές διαρροές νερού πρέπει να εντοπίζονται και να επισκευάζονται όσο γίνεται πιο σύντομα.

Γίνεται να βρεθεί η αιτία της υγρασίας στον χώρο μου, χωρίς σκάψιμο;

Ναι, φυσικά, με την χρήση της θερμοκάμερας ή αλλιώς κάμερας υπερύθρων. Η θερμοκάμερα μας δείχνει ακριβώς το σημείο όπου υπάρχει η βλάβη ενός σωλήνα, χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε μεγάλες επιφάνειες σε τοίχους, οροφές, να ξηλώσουμε πλακάκια κλπ. για να το ανακαλύψουμε.

Αν η υγρασία στο σπίτι είναι κάτι που σας απασχολεί άμεσα…
…Καλέστε τώρα για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής εύκολα, χωρίς σκαψίματα και περιττά έξοδα, με την χρήση της θερμοκάμερας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πώς δουλεύει ακριβώς η θερμοκάμερα;

Η θερμοκάμερα ανιχνεύει την θερμοκρασία των σωμάτων και “τα βλέπει” με διαφορετικό χρώμα, ανάλογα με το πόσο θερμά ή ψυχρά είναι. Για παράδειγμα τα ψυχρά σώματα τα απεικονίζει με μπλε χρώμα και τα θερμά σώματα με κόκκινο χρώμα.

Όταν ένας σωλήνας που είναι κρυμμένος στον τοίχο ή στο δάπεδο έχει διαρροή νερού, τα σημεία του τοίχου, της οροφής ή του δαπέδου που είναι ακριβώς από πάνω τους, έχουν πιο χαμηλή θερμοκρασία από τα γειτονικά τους σημεία και η κάμερα τα απεικονίζει με μπλε χρώμα.

 

Μία σύγχρονη θερμοκάμερα μπορεί να εντοπίζει μικρές διαφορές θερμοκρασίας στις επιφάνειες, και να βρίσκει ακριβώς πού βρίσκεται το προβληματικό σημείο που χρειάζεται επισκευή, χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε όλη την περιοχή.

Γιατί να εμπιστευτώ την θερμοκάμερα για το πρόβλημα υγρασίας στον χώρο μου;

Η θερμοκάμερα μας γλυτώνει από έξοδα, ταλαιπωρία και χρόνο όταν θέλουμε να επισκευάσουμε σπασμένους σωλήνες υδραυλικών που είναι χτισμένοι. Αντί να σκάψουμε μεγάλη επιφάνεια στον τοίχο, το δάπεδο, την οροφή για να βρούμε ακριβώς το σημείο της διαρροής, έχουμε την εικόνα της θερμοκάμερας που μας δείχνει με μεγάλη ακρίβεια το σημείο της βλάβης.

Έτσι σκάβουμε μόνο στο τμήμα που χρειάζεται επισκευή και αυτό σημαίνει πιο γρήγορα, με λιγότερη σκόνη και φασαρία και κυρίως με λιγότερα χρήματα για εργατικά και υλικά (σοβάτισμα, βάψιμο, πλακάκια κλπ.)

Αν κάνω χρήση της υπηρεσίας, δεσμεύομαι να κάνω και την επισκευή;

Φυσικά και όχι. Εσείς πληρώνετε μόνο την επίσκεψη και την χρήση της θερμοκάμερας, σας κάνουμε την διάγνωση και αποφασίζετε εσείς αν και πότε θέλετε να γίνει επισκευή.

Αντιμετωπίζετε υγρασία και μούχλα στο χώρο σας; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα, για να κάνουμε την ανίχνευση διαρροής εύκολα,  χωρίς σκαψίματα και περιττά έξοδα, με την χρήση της θερμοκάμερας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ή ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ