Εποξική ρητίνη

εποξική εποξειδική ρητίνη

Ρητίνη για επισκευή υδραυλικών σωλήνων

Η εποξική ή εποξειδική ρητίνη είναι το υλικό το οποίο χρησιμοποιείται για κάλυψη ρωγμών, σπασιμάτων ή ανοιγμάτων στους υδραυλικούς σωλήνες.  Επισκευάζει τους σωλήνες κάθε υλικού: πλαστικούς σωλήνες, μαντεμένιους, αμιαντοσωλήνες, πήλινους και τσιμεντένιους σωλήνες.

Οι εποξικές ρητίνες έχουν άριστη πρόσφυση σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες και υψηλή αντοχή στην υγρασία και τις καταπονήσεις του σωλήνα, ενώ έχουν κορυφαίες μηχανικές ιδιότητες.

εποξική ρητίνη

Χάρη στις παραπάνω ιδιότητες, έχουν επινοηθεί σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την επισκευή σωλήνων αποχέτευσης, υδρορροών και πισίνας. Με αυτόν τον τρόπο δεν αντικαθιστάμε τους σωλήνες όπως αναγκαζόμασταν να κάνουμε, αλλά τους στεγανοποιούμε πλήρως εφαρμόζοντας εποξική ρητίνη.

Η επισκευή των σωλήνων γίνεται εσωτερικά, ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να γκρεμιστεί ή να σκαφτεί το οτιδήποτε. Η εποξική ρητίνη εφαρμόζεται σε όσες στρώσεις χρειάζεται ώστε να επέλθει η πλήρης στεγανοποίηση των σωλήνων. Η εργασία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες με εγγυημένο αποτέλεσμα πολλών ετών. Ο τρόπος εφαρμογής της ρητίνης (με βούρτσα, ψεκασμό κ.λπ.) επιλέγεται ανάλογα με το υλικό του σωλήνα, την θέση του και τον βαθμό της βλάβης.

Εμείς στον www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε όλο το κατάλληλο και πιο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό για εκτέλεση τέτοιων εργασιών.

Δείτε στο κανάλι μας στο Youtube όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων με εποξική ρητίνη που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση