Επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο

επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο

Η υδρορροή σε ένα κτήριο μπορεί να έχει σχήμα στρογγυλό ή τετράγωνο 6Χ10 εκ., μπορεί να είναι πλαστική (από PVC) ή μεταλλική (από γαλβανιζέ τσίγκο ή αλουμίνιο). Ό,τι υλικό και σχήμα και να έχει μια υδρορροή, εμείς στον www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και πλήρους στεγανοποίησης σωλήνων, για την επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο.

Στο παρακάτω παράδειγμα, ιδιοκτήτης κτηρίου στην περιοχή της Νίκαιας, μας κάλεσε για διαρροή των υδρορροών. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας πραγματοποίησαν έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα, όπου εντοπίστηκαν ανοίγματα και στις τρείς υδρορροές του κτηρίου, οι οποίες ήταν πλαστικές και τετράγωνες.

εικόνα της σπασμένης υδρορροής 1

εικόνα της σπασμένης υδρορροής 2

Η επισκευή της υδρορροής πραγματοποιήθηκε την ακριβώς επόμενη ημέρα, με την μέθοδο SPRAY COATING. Οι τρεις υδρορροές περάστηκαν εσωτερικά σε 2 στρώσεις με εποξική ρητίνη και το χρονικό διάστημα της πλήρους στεγανοποίησης και στεγνώματος της ρητίνης ήταν μόλις 5 ώρες. Επιπλέον η εργασία συνοδεύτηκε με γραπτή εγγύηση 10 ετών.

επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο
πέρασμα της πρώτης στρώσης ρητίνης

επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο
τελικό αποτέλεσμα

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα διάγνωσης του προβλήματος και την σύγχρονη τεχνογνωσία για την επισκευή υδρορροής χωρίς σκάψιμο.

Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την επισκευή σωλήνων αποχέτευσης και υδρορροών που εφαρμόζουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση