Επισκευή υδρορροής

επισκευή υδρορροής

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας βλέπετε την επισκευή εντοιχισμένης υδρορροής σε πολυκατοικία στην Φιλοθέη που ολοκλήρωσε το συνεργείο μας.

Μετά από έλεγχο με ενδοσκοπική κάμερα, διαπιστώθηκε σπάσιμο της υδρορροής σε 2 σημεία και στη γωνία που κάνει στροφή. Επειδή όμως η υδρορροή που ενώνει τα 2 μπαλκόνια είναι εντοιχισμένη, θα έπρεπε να γκρεμίσουν τον εξωτερικό τοίχο των μπαλκονιών για να μπορέσει να γίνει αντικατάσταση της υδρορροής. Η λύση η οποία προτάθηκε και τελικά δόθηκε από την εταιρεία μας είναι να γίνει η επισκευή της υδρορροής εσωτερικά, με τη μέθοδο Brush Coating.

πριν

Η μέθοδος BRUSH COATING  ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων . Χωρίς σκαψίματα, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία και σε λίγες μόνο ώρες, οι σωλήνες επενδύονται εσωτερικά με εποξική ρητίνη και καλύπτονται όλα τα ανοίγματα, τα σπασίματα και οι ρωγμές των σωλήνων, είτε πρόκειται για σωλήνες αποχέτευσης, είτε για σωλήνες υδρορροής. Έτσι αφού έγινε καθαρισμός του σωλήνα, η επισκευή της υδρορροής ολοκληρώθηκε σε λίγες ώρες, δίνοντας εγγύηση στην ένοικο 10 ετών!

επισκευή υδρορροής
μετά

Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube σχετικά βίντεο με όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση