Επισκευή σωλήνα PVC

επισκευή σωλήνα pvc

Στο παράδειγμα εργασιών μας που ακολουθεί, ολοκληρώσαμε την επισκευή σωλήνα PVC σε αποχέτευση, χωρίς σκάψιμο και χωρίς αντικατάσταση του σωλήνα.

Ο πελάτης ήταν η διαχείριση ξενοδοχείου στην περιοχή του Ψυρρή, όπου αντιμετώπιζαν έντονο πρόβλημα διαρροής στην αποχέτευση της κουζίνας ενός δωματίου. Το επείγον της υπόθεσης ήταν ότι η εργασία αποκατάστασης της βλάβης έπρεπε να γίνει μέσα σε 3 μόνο ώρες, αφού τόσες ήταν οι ώρες που θα ήταν ελεύθερο το δωμάτιο, μεταξύ της αναχώρησης του προηγούμενου πελάτη και της άφιξης του νέου.

Η επισκευή πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, πολύ προσεκτικά. Αφού ελέγχθηκε ο σωλήνας με κάμερα αποχέτευσης και εντοπίστηκε το σημείο του σπασίματος, ξεκίνησε η επισκευή του με τη μέθοδο Spray Coating. H μέθοδος αυτή ανήκει στις σύγχρονες μεθόδους επισκευής χωρίς σκάψιμο όπου ο σωλήνας αποχέτευσης επενδύεται εσωτερικά με εποξική ρητίνη. Δεν χρειάζεται αντικατάσταση του σωλήνα, ούτε σκάψιμο.

Η επισκευή σωλήνα PVC πραγματοποιήθηκε μέσα σε 2 ώρες. Μετά την εφαρμογή της ρητίνης στον σωλήνα και την στεγανοποίησή του, στεγνώσαμε τον σωλήνα με sewer dryer. Έτσι ο σωλήνας αποχέτευσης θα ήταν έτοιμος για άμεση χρήση, αφού σε μισή ώρα θα κατέφθαναν οι νέοι πελάτες.

εισαγωγή της ρητίνης στον σωλήνα με Spray Coating
εικόνα της εφαρμογής ρητίνης με την ενδοσκοπική κάμερα
στε΄γνωμα της ρητίνης

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εργασία που κάναμε:

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για τον εντοπισμό κάθε υδραυλικής βλάβης και την γρήγορη και εγγυημένη επισκευή σωλήνων αποχέτευσης, υδρορροής ή πισίνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση