Επισκευή σωλήνα αποχέτευσης

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας, ολοκληρώσαμε επισκευή σωλήνα κεντρικής αποχέτευσης σε πολυκατοικία στη Νίκαια. Ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος του 4ου ορόφου μας κάλεσε για έλεγχο στην οικία του μετά από εμφάνιση υγρασίας στο μπάνιο του 3ου ορόφου. Κατά τον έλεγχο με θερμική κάμερα εντοπίστηκε υγρασία κάτω από τη μπανιέρα με υποψία σπασίματος του ΤΑΦ της κεντρικής αποχέτευσης.

εικόνα από τη θερμική κάμερα

Έτσι αποφασίστηκε από τη διαχείριση της πολυκατοικίας να γίνει έλεγχος σε όλη τη στήλη της κεντρικής αποχέτευσης. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης όπου βρέθηκε ότι τα ΤΑΦ όλων των ορόφων είχαν ανοίξει ενώ το ΤΑΦ του 4ου ορόφου είχε σοβαρό και βαθύ σπάσιμο σε 2 σημεία.

Έπρεπε να γίνει επισκευή και στεγανοποίηση όλου του σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης. Η μέθοδος που επιλέχθηκε από εμάς για τον συγκεκριμένο σωλήνα, ήταν το Brush Coating. Η επισκευή έγινε από την ταράτσα και λόγω του μεγάλου προβλήματος στο ΤΑΦ του 4ου ορόφου, χρειάστηκε να περαστεί 4 φορές εποξική ρητίνη.

επισκευή σωλήνα αποχέτευσης
πριν την επισκευή

πέρασμα της πρώτης στρώσης εποξικής ρητίνης
πέρασμα της τέταρτης στρώσης εποξικής ρητίνης

 Η μέθοδος BRUSH COATING ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων, Χωρίς σκαψίματα, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία ο σωλήνας καθαρίστηκε και επισκευάστηκε σε επτά ώρες, δίνοντας εγγύηση στον ιδιοκτήτη 10 έτη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως έγινε η συγκεκριμένη επισκευή σωλήνα αποχέτευσης με την μέθοδο Brush Coating. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση