Επισκευή σπασμένης αποχέτευσης

επισκευή σπασμένης αποχέτευσης

Η ύπαρξη δυσοσμίας, η υγρασία στους τοίχους ή στο ταβάνι είναι κάποιες από τις σημαντικότερες ενδείξεις σπασμένης αποχέτευσης. Το πρώτο βήμα για τον εντοπισμό του ακριβούς σημείου ραγίσματος ή σπασίματος της αποχέτευσης είναι ο έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα.

Ο έλεγχος μπορεί να γίνει είτε με θερμική κάμερα είτε με κάμερα αποχέτευσης. Η κάμερα εισέρχεται στον σωλήνα και καταγράφει εσωτερικά την κατάστασή του, με μεγάλη ακρίβεια.

Η επισκευή της αποχέτευσης γίνεται πλέον με σύγχρονες μεθόδους, οι οποίες επιτρέπουν την αποκατάσταση της σπασμένης αποχέτευσης μέσα σε λίγες μόνο ώρες! Η αποχέτευση στεγανοποιείται 100%, Χωρίς σκάψιμο, Χωρίς θόρυβο, Χωρίς σκόνη, Χωρίς ταλαιπωρία. Επιπλέον δίνεται και πολυετής γραπτή εγγύηση αποτελέσματος των εργασιών.

Η κεντρική ιδέα όλων των σύγχρονων μεθόδων επισκευής σωλήνων αποχέτευσης είναι η επένδυση εσωτερικά των σωλήνων με εποξική (εποξειδική) ρητίνη. Με αυτόν τον τρόπο, καλύπτεται κάθε ρωγμή, άνοιγμα και σπάσιμο των σωλήνων αποχέτευσης. Η πλήρης στεγανοποίηση που επιτυγχάνεται κρατάει για πολλά χρόνια και το εγγυούμαστε και γραπτώς.

Η επέμβαση που γίνεται στον σωλήνα αποχέτευσης μπορεί να γίνει είτε μέσα από την οικία, είτε από τη ταράτσα, είτε από το φρεάτιο του πεζοδρομίου, ανάλογα με το σημείο σπασίματος της αποχέτευσης.

Επίσης ανάλογα με το είδος του σωλήνα, και το είδος της βλάβης επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος με την οποία θα γίνει η επισκευή της σπασμένης αποχέτευσης.

Εμείς στο www.o-ydravlikos.gr διαθέτουμε όλο το σύγχρονο εξοπλισμό για την επισκευή σπασμένης αποχέτευσης. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση