Επισκευή πλαστικού σωλήνα

επισκευή πλαστικού σωλήνα

Στο παράδειγμα εργασιών μας που ακολουθεί, ολοκληρώσαμε την επισκευή πλαστικού σωλήνα αποχέτευσης, χωρίς σκάψιμο και χωρίς αντικατάσταση του σωλήνα. Η επισκευή μπορεί να γίνει εσωτερικά του σωλήνα χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε, να σπάσουμε ή να ταλαιπωρήσουμε τους ενοίκους μιας οικίας με πολυήμερες εργασίες, με τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούμε.

Αρχικά το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι έλεγχος με κάμερα αποχέτευσης, έτσι ώστε να εντοπιστεί το ακριβές σημείο της βλάβης. Η κάμερα εισέρχεται μέσα στο σωλήνα και καταγράφει με πλήρη λεπτομέρεια την κατάσταση του σωλήνα.

επισκευή πλαστικού σωλήνα
εικόνα των ρωγμών από την κάμερα αποχέτευσης

Η επισκευή πλαστικού σωλήνα με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής χωρίς σκάψιμο, χρησιμοποιείται και για σωλήνες αποχέτευσης και για υδρορροές. Ανάλογα με την κατάσταση, την διάμετρο του σωλήνα και το σπάσιμο ή ράγισμα που επισκευάζεται, επιλέγεται από τους τεχνικούς μας η κατάλληλη μέθοδος που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε κάθε περίπτωση.

Μετά τον έλεγχο και εντοπισμό του προβλήματος, ακολουθεί ο καθαρισμός του σωλήνα από κάθε ρύπο. Ο καθαρισμός του σωλήνα είναι απαραίτητος για την καλή εφαρμογή της εποξικής ρητίνης στα τοιχώματά του.

Η βασική ιδέα είναι ότι η επισκευή των σωλήνων γίνεται εκ των έσω, επενδύοντας το εσωτερικό τοίχωμα των σωλήνων με υγρή εποξική ρητίνη, η οποία στεγνώνει σε λίγες ώρες και στεγανοποιεί πλήρως τον σωλήνα. Η εφαρμογή της ρητίνης γίνεται με την μέθοδο Brush Coating ή με Spray Coating.

επισκευή πλαστικού σωλήνα
εφαρμογή Brush Coating

Τέλος μετά το τέλος της επισκευής, η οποία διαρκεί κάποιες ώρες, ο σωλήνας είναι έτοιμος προς χρήση και δίνεται γραπτή εγγύηση στους ιδιοκτήτες για την εργασία μας.

επισκευή πλαστικού σωλήνα
τελικό αποτέλεσμα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εργασία που κάναμε:

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για τον εντοπισμό κάθε υδραυλικής βλάβης και την γρήγορη και εγγυημένη επισκευή σωλήνων αποχέτευσης, υδρορροής ή πισίνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση