Επισκευή οριζόντιας υδρορροής

επισκευή οριζόντιας υδρορροής

Στη περιοχή της Νέας Σμύρνης κάλεσαν τους τεχνικούς της εταιρείας μας για έλεγχο διαρροής στην οροφή μιας βεράντας. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ενδοσκοπική κάμερα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ραγίσματα σε όλο το μήκος του οριζόντιου σωλήνα υδρορροής του από πάνω διαμερίσματος.

Με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων αποχέτευσης και υδρορροών, η επισκευή της οριζόντιας υδρορροής γίνεται χωρίς να αντικατασταθεί ο σωλήνας και χωρίς να σπάσουμε ή να ξηλώσουμε το οτιδήποτε από το κτίριο.

Η μέθοδος που χρησιμοποιήσαμε είναι η Spray Coating. Με αυτήν, εισάγεται στον σωλήνα ειδικό μηχάνημα, που ψεκάζει εσωτερικά τα τοιχώματα του σωλήνα με εποξική ρητίνη, όσες φορές χρειάζεται ώστε να καλυφθούν πλήρως όλα τα ραγίσματα, σπασίματα ή ανοίγματα του σωλήνα.

Πριν προχωρήσουμε στην εργασία της επισκευής, καθαρίζεται και στεγνώνεται ο σωλήνας με ειδικές βούρτσες ίδιας διαμέτρου με το σωλήνα.

καθαρισμός σωλήνα
επάλειψη εποξικής ρητίνης με Spray Coating

Μετά από λίγες ώρες η ρητίνη στεγνώνει και ο σωλήνας είναι πλήρως στεγανοποιημένος και σαν καινούριος.

Η επισκευή της οριζόντιας υδρορροής ολοκληρώθηκε μέσα σε 2 μόνο ώρες και δίνοντας γραπτή εγγύηση 10 ετών!

επισκευή οριζόντιας υδρορροής
πλήρως στεγανοποιημένος σωλήνας

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο επισκευής. Δείτε εδώ στο κανάλι μας στο youtube όλες τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής σωλήνων που εφαρμόζουμε.

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για γρήγορες, καθαρές και αποτελεσματικές επισκευές υδρορροών, αλλά και κάθε βλάβης σε σωλήνες αποχέτευσης. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση