Επισκευή οριζόντιας αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο

επισκευή οριζόντιας αποχέτευσης

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας πραγματοποιήσαμε επισκευή οριζόντιας αποχέτευσης σε μπάνιο διαμερίσματος. Η πολυκατοικία βρισκόταν στην περιοχή του Υμηττού, όπου και εμφανίστηκαν νερά στο υπόγειο, τα οποία έτρεχαν από το ταβάνι. Τεχνικός από την εταιρεία μας, πραγματοποίησε έλεγχο με τη θερμική κάμερα, όπου και εντοπίστηκε ότι η διαρροή προερχόταν από τον οριζόντιο σωλήνα αποχέτευσης της λεκάνης και του πατοσίφωνου του μπάνιου του διαμερίσματος του ισογείου, το οποίο βρισκόταν ακριβώς από πάνω.

Πριν από κάθε επισκευή, όποια μέθοδο και αν επιλέξουμε γίνεται έλεγχος και με κάμερα αποχέτευσης, όπου ελέγχεται εσωτερικά ο σωλήνας και βέβαια για να επιβεβαιώσουμε την αιτία της βλάβης που εντόπισε η θερμοκάμερα. Με τον έλεγχο αυτό, εντοπίστηκε άνοιγμα στην ένωση του οριζόντιου σωλήνα αποχέτευσης αλλά και τρύπα στην μέση περίπου του σωλήνα.

επισκευή οριζόντιας αποχέτευσης

Οι επιλογές του ιδιοκτήτη ήταν ή η ανακαίνιση του μπάνιου, αφού θα έπρεπε να σκαφτεί όλο το πάτωμα και να αντικατασταθούν οι σωληνώσεις ή η εσωτερική επισκευή του σωλήνα, όπως και έγινε. Η μέθοδος με την οποία έγινε η επισκευή της οριζόντιας αποχέτευσης ήταν το Brush Coating, το οποίο ανήκει στις σύγχρονες επισκευές ΧΩΡΙΣ σκάψιμο.

Το πρώτο βήμα μετά τον έλεγχο είναι καλό πλύσιμο και καθάρισμα του σωλήνα, έτσι ώστε η εποξική ρητίνη, να μπορέσει να εφαρμοστεί σωστά και να στεγανοποιήσει πλήρως τον σωλήνα. Στη συνέχεια πραγματοποιείται η εφαρμογή.

Επένδυση με εποξική ρητίνη με Brush Coating
Τελικό αποτέλεσμα και πλήρης κάλυψη όλων των ανοιγμάτων

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν άψογο και βέβαια δόθηκε και εγγύηση 10 ΕΤΩΝ!!! στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Δείτε παρακάτω στο κανάλι μας στο Youtube τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής αποχέτευσης, χωρίς σκάψιμο, που εφαρμόζουμε:

Εμείς στον υδραυλικό  διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση