Επισκευή αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο Αθήνα

επισκευή αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο αθήνα

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας, το συνεργείο μας έκανε επισκευή αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο, σε μεγάλο ξενοδοχείο στην Αθήνα. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μας κάλεσαν για εμφανή διαρροή της αποχέτευσης, η οποία υπήρχε στο ισόγειο και υπόγειο του ξενοδοχείου, η οποία βέβαια συνοδευόταν και από μια άσχημη οσμή στην είσοδό του ξενοδοχείου.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος με τη κάμερα αποχέτευσης, όπου και διαπιστώθηκε σπάσιμο του οριζόντιου σωλήνα αποχέτευσης, το οποίο είχε προκαλέσει και φράξιμο του σωλήνα. Η επισκευή έπρεπε να γίνει άμεσα και γρήγορα και επιπλέον έπρεπε να γίνει χωρίς να ενοχληθούν οι πελάτες από θόρυβο και σκόνη.

εικόνα του εσωτερικού του σωλήνα με την κάμερα αποχέτευσης
εικόνα 2

Το πρώτο το οποίο έγινε, ήταν απόφραξη και καθαρισμός του σωλήνα με σκούπα, όπου απομακρύνθηκαν όλα τα φερτά υλικά που είχαν φράξει τον σωλήνα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε  επισκευή αποχέτευσης χωρίς Σκάψιμο με τη μέθοδο LINER, η οποία ανήκει στις σύγχρονες  μεθόδους επισκευής αποχετεύσεων.

Όλη η διαδικασία της επισκευής εκτελέστηκε από το φρεάτιο έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου, χωρίς να αντιληφθεί κάποιος πελάτης την ύπαρξή μας εκεί. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα σε 5 ώρες και η αποχέτευση είχε γίνει σαν καινούρια και ήταν κατευθείαν έτοιμη για χρήση.

Η εγγύηση εργασιών η οποία δόθηκε είναι 30 έτη!

τελικό αποτέλεσμα

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εργασία που κάναμε:

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον Υδραυλικό, παρέχουμε στους πελάτες μας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για τον εντοπισμό κάθε υδραυλικής βλάβης και την γρήγορη και εγγυημένη επισκευή σωλήνων αποχέτευσης, υδρορροής ή πισίνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση