Επισκευή αποχέτευσης

επισκευή αποχέτευσης κερατσίνι

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας βλέπετε την επισκευή ταφ κεντρικής αποχέτευσης σε πολυκατοικία στο Κερατσίνι. Πρώτα πραγματοποιήθηκε έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα, όπου εντοπίστηκε πρόβλημα σε 3 Ταφ της κεντρικής αποχέτευσης, στη στήλη των μπάνιων αλλά και των κουζινών.

πριν την επισκευή 1
πριν την επισκευή 2

Η παραδοσιακή μέθοδος επισκευής απαιτούσε να γίνει σκάψιμο για αντικατάσταση των σωλήνων σε 3 διαμερίσματα. Η εναλλακτική λύση που προτείναμε στους ενοίκους και που αποφάσισαν τελικά, ήταν η επισκευή να γίνει εσωτερικά του σωλήνα, ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΨΙΜΟ. Επιλέξαμε την μέθοδο Brush Coating, η οποία ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωλήνων . Με τις σύγχρονες μεθόδους, η επισκευή της αποχέτευσης γίνεται εσωτερικά των σωλήνων, επενδύοντάς τους με εποξική ρητίνη. Οι σωλήνες στεγανοποιούνται πλήρως με αποτέλεσμα που διαρκεί πολλά χρόνια.

Χωρίς σκαψίματα, χωρίς σκόνες, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς να χρειαστεί να μπούμε καν σε κάποιο διαμέρισμα, τα ΤΑΦ των σωλήνων καθαρίστηκαν και επισκευάστηκαν σε λίγες μόνο ώρες, δίνοντας εγγύηση στην πολυκατοικία 10 έτη!

επισκευή αποχέτευσης
επί τω έργω
επισκευή αποχέτευσης
μετά την επισκευή

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως έγινε η συγκεκριμένη επισκευή της αποχέτευσης με την μέθοδο Brush Coating: Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Εμείς στον υδραυλικό διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την αποτελεσματική και καθαρή επισκευή κάθε βλάβης στην αποχέτευση. Επίσης διαθέτουμε υπηρεσία μηνιαίας συντήρησης και ελέγχου της αποχέτευσης της οικίας, του εξοχικού, του γραφείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση