Επισκευές αποχετεύσεων

επισκευές αποχετεύσεων

Επισκευές αποχετεύσεων ΧΩΡΙΣ σκάψιμο? Και όμως γίνεται, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα με γραπτή εγγύηση αποτελέσματος!

Η διαδικασία επισκευής περιλαμβάνει πρώτα τον λεπτομερή έλεγχο. Γίνεται διάγνωση του προβλήματος με κάμερα αποχέτευσης, θερμική κάμερα ή ενδοσκοπική κάμερα. Εφόσον εντοπιστεί το σημείο της αποχέτευσης που χρειάζεται επισκευή, επιλέγεται και προτείνεται η μέθοδος με την οποία θα πρέπει να γίνει η εργασία αποκατάστασης.

Η στεγανοποίηση της αποχέτευσης γίνεται πλέον πολύ εύκολα, χωρίς μπάζα και σκόνη, επεμβαίνοντας εσωτερικά στον σωλήνα αποχέτευσης. Οι σύγχρονες μέθοδοι επισκευής σωλήνων χρησιμοποιούν εποξική (εποξειδική) ρητίνη με την οποία επενδύουν το εσωτερικό των σωλήνων, στεγανοποιώντας τους. Η εργασία διαρκεί μόνο λίγες ώρες και η αποχέτευση είναι έτοιμη για χρήση, με αποτέλεσμα που κρατάει για πολλά χρόνια.

Η εφαρμογή της ρητίνης γίνεται είτε με τη μέθοδο του Coating, είτε με τη μέθοδο Liner. Η μέθοδος Coating μπορεί να γίνει είτε με Spray είτε με Brush και δίνει εγγύηση 10 ετών, ενώ η μέθοδος Liner σας δίνει εγγύηση 30 ετών !

Εμείς στον Υδραυλικό, διαθέτουμε πιστοποιημένο προσωπικό και όλα τα σύγχρονα μηχανήματα για τις επισκευές αποχετεύσεων. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο YouTube  για να δείτε όλες τις μεθόδους αποκατάστασης σωλήνων και που εφαρμόζονται.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούμε για επισκευές αποχετεύσεων:

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση