Επισκευή πήλινου σωλήνα αποχέτευσης – Χωρίς σκάψιμο.

επισκευή πήλινου σωλήνα

Στο παρακάτω παράδειγμα εργασιών μας ολοκληρώσαμε την επισκευή πήλινου σωλήνα αποχέτευσης, σε μια παλαιά διπλοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο συγκεκριμένος πήλινος σωλήνας αποτελούσε τον σωλήνα της κεντρικής αποχέτευσης, κάτι που ήταν δεδομένο για ένα οίκημα κατασκευής του 1930 όπως αυτό. Ο έλεγχος με την κάμερα αποχέτευσης μας έδειξε αυτό που περιμέναμε: σπασίματα, ρωγμές, αποκόλληση ενώσεων.

Για αυτή την περίπτωση προτείναμε την μέθοδο επισκευής LINER. Με το LINER επισκευάζουμε τον σωλήνα εσωτερικά, ρομποτικά, δημιουργώντας ένα δεύτερο σωλήνα μέσα στον ήδη υπάρχοντα. Αυτή η τεχνική μας
απαλλάσσει από περιττές εργασίες και κόστη. Χωρίς σκάψιμο, χωρίς μερεμέτια, ο παλιός
σωλήνας γίνεται καινούριος και μάλιστα με γραπτή εγγύηση 30 ετών.

Τα βήματα για την επισκευή πήλινου σωλήνα αποχέτευσης με την μέθοδο LINER είναι τα εξής: αφού εντοπίζουμε τα σημεία που χρήζουν επισκευής
με την κάμερα αποχέτευσης, προχωράμε στο τρίψιμο του σωλήνα με ειδικό τριβείο για καλύτερη
εφαρμογή του υλικού. Ακολουθεί πλύσιμο του σωλήνα για να καθαριστεί από λίπη και γρέζια και
στέγνωμα με ειδικό μηχάνημα blower, έτσι ώστε να περαστεί το υλικό.

Προχωράμε με την προετοιμασία επάλειψης του LINER με εποξική ρητίνη. Εισάγουμε το LINER στον φθαρμένο σωλήνα. Με συμπιεσμένο αέρα φουσκώνουμε και δημιουργούμε έναν νέο σωλήνα μέσα στον παλιό. Στεγνώνουμε το υλικό με ειδικό μηχάνημα. Η στεγανοποίηση και επισκευή του πήλινου σωλήνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η αποχέτευση είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής αποχετεύσεων, επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση