Επισκευή σωλήνα αποχέτευσης στην Πλάκα

επισκευή αποχέτευσης πλάκα

Έργο: Επισκευή πήλινου σωλήνα αποχέτευσης.
Τεχνική: Liner. ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΨΙΜΟ.
Τοποθεσία: Πλάκα, Αθήνα.

Το συνεργείο μας ολοκλήρωσε την επισκευή πήλινου σωλήνα αποχέτευσης 12 μέτρων στην Πλάκα της Αθήνας ο οποίος είχε σπάσει λόγω παλαιότητας.

Για αυτή την περίπτωση προτείναμε την μέθοδο επισκευής Liner. Είναι η μέθοδος που προτείνουμε περισσότερο όταν πρόκειται για πήλινο σωλήνα αποχέτευσης. Η μέθοδος Liner ανήκει στις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούμε. Αυτές οι τεχνικές μας απαλλάσσουν από περιττές εργασίες και κόστη, αλλά το κυριότερο, γίνονται ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΨΙΜΟ, χωρίς εργασίες αποκατάστασης ζημιών, χωρίς αναστάτωση και σε λίγες ώρες. Ο νέος σωλήνας στεγανοποιείται εσωτερικά με εποξική ρητίνη, ένα υλικό με πολύ μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής.

Η επισκευή του σωλήνα αποχέτευσης στην Πλάκα με την μέθοδο Liner περιλάμβανε την δημιουργία ενός νέου σωλήνα από εποξική ρητίνη μέσα στον ήδη υπάρχοντα σωλήνα. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της επισκευής, η αποχέτευση είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Έτσι, όχι μόνο επισκευάζουμε χωρίς σκάψιμο, αλλά έχουμε και ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 30ετών.

➡Μάθετε περισσότερα για το Liner εδώ. Επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Το συνεργείο μας εφαρμόζει με επιτυχία όλες τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής σωληνώσεων αποχέτευσης και υδρορροών ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΨΙΜΟ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση