Διαρροή νερού σε πολυκατοικία

διαρροή νερού πολυκατοικία

Η διαρροή νερού σε πολυκατοικία είναι μία από τις συνηθέστερες βλάβες για τις οποίες καλούμαστε για επισκευή. Συνήθως τα νερά εμφανίζονται στην είσοδο ή στα υπόγεια της πολυκατοικίας.

Είναι σημαντικό όταν υπάρχει διαρροή νερού σε πολυκατοικία ή οικία να γίνεται πρώτα έλεγχος με τα κατάλληλα μέσα για τον εντοπισμό της και εν συνεχεία να εφαρμοστεί η κατάλληλη μέθοδος για την επισκευή της, από ένα έμπειρο τεχνικό συνεργείο.

Για τον έλεγχο χρησιμοποιείται θερμική κάμερα, ενδοσκοπική κάμερα και σε κάποιες περιπτώσεις και γεώφωνο. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων, η διαρροή νερού σε πολυκατοικία οφείλεται σε κάποιο σπάσιμο σε σωλήνα αποχέτευσης ή υδρορροής. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οφείλονται σε σπάσιμο του σωλήνα παροχής ύδρευσης της πολυκατοικίας, η οποία όμως γίνεται φανερή και από τη καταγραφή στον μετρητή της ΕΥΔΑΠ.

Στις περιπτώσεις όπου η διαρροή νερού οφείλεται σε σπάσιμο της αποχέτευσης ή της υδρορροής, υπάρχει η δυνατότητα επισκευής του σωλήνα είτε τοπικά είτε και ολόκληρου του σωλήνα, με τις σύγχρονες μεθόδους επισκευής χωρίς σκάψιμο. Με αυτούς τους τρόπους επισκευής ο σωλήνας δεν αντικαθίσταται, αλλά επισκευάζεται εσωτερικά, σφραγίζοντας τα σπασίματα, ανοίγματα κλπ. με εποξική ρητίνη.

διαρροή νερού σε πολυκατοικία
Επίστρωση εποξικής ρητίνης με Brush Coating

Η επισκευή του σωλήνα χρειάζεται λίγες μόνο ώρες, χωρίς σκαψίματα, σπάσιμο πλακιδίων, χωρίς θόρυβο και μπάζα, ενώ ανάλογα με τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί δίνεται γραπτή εγγύηση από 10 έως 30 έτη!

διαρροή νερού σε πολυκατοικία
Επίστρωση εποξικής ρητίνης με spray coating

Δείτε παρακάτω στο παρακάτω βίντεο την εργασία που έγινε σε σχετική βλάβη αποχέτευσης από το συνεργείο του Υδραυλικού:

Αν υπάρχει διαρροή νερού στην πολυκατοικία σας, εμείς στο www.o-ydravlikos.gr χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για τον εντοπισμό και επισκευή κάθε είδους βλάβης στους σωλήνες αποχέτευσης, ύδρευσης ή υδρορροών. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση