Αποχέτευση

αποχέτευση

Η αποχέτευση είναι το δίκτυο σωληνώσεων απομάκρυνσης των λυμάτων. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ένας σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να είναι πλαστικό, πήλινο, τσιμεντένιο, μαντεμένιο ή και από αμίαντο. Η διάμετρος ενός σωλήνα αποχέτευσης μπορεί να είναι από Φ32 έως Φ200.

Στην αποχέτευση μιας οικίας ή μιας πολυκατοικίας καταλήγουν εκτός από τα λύματα από τις κουζίνες και τα μπάνια και διάφορα αντικείμενα που συχνά πετάμε στην αποχέτευση, θεωρώντας ότι αποτελεί και “σκουπιδοφάγο” της οικίας μας.

Αυτό έχει δυσάρεστα αποτελέσματα στην ομαλή λειτουργία μιας αποχέτευσης. Συχνά παρατηρείται φράξιμο του σωλήνα αποχέτευσης. Επίσης συναντάμε και υγρασία σε τοίχους ή ταβάνια, η οποία οφείλεται σε διαρροή της αποχέτευσης. Οι συσσωρευμένοι αδιάλυτοι ρύποι μπορούν σταδιακά να σπάσουν ή να ραγίσουν τον σωλήνα αποχέτευσης στις ενώσεις ή στα ΤΑΦ.

Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο μέτρο προστασίας των αποχετεύσεών μας. Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος και καθαρισμός του σωλήνα μία με δύο φορές το χρόνο. Ο έλεγχος γίνεται με κάμερα αποχέτευσης ή η στη περίπτωση υγρασίας που δεν είμαστε σίγουροι από που προέρχεται, με θερμική κάμερα.

άνοιγμα και ράγισμα του σωλήνα αποχέτευσης

Εμείς στον Υδραυλικό, αναλαμβάνουμε την επισκευή και αποκατάσταση, κάθε είδους ζημιάς στην αποχέτευση κατοικιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αλλά κυρίως με τις σύγχρονες τεχνικές επισκευής, αναλαμβάνουμε τη στεγανοποίηση και επισκευή όλων των σωλήνων αποχέτευσης, χωρίς σκάψιμο, μέσα σε μία μόνο μέρα, χωρίς να μπούμε καν στην οικία σας και μάλιστα με γραπτή εγγύηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο παράδειγμα επισκευής αποχέτευσης, με την σύγχρονη μέθοδο Brush Coating. Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο Youtube για να δείτε αναλυτικά όλες τις τεχνικές που εφαρμόζουμε για επισκευή στην αποχέτευση κάθε τύπου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση