Απόφραξη – καθαρισμός αποχέτευσης

απόφραξη καθαρισμός αποχέτευσης

Η απόφραξη – καθαρισμός της αποχέτευσης με ενδοσκοπική κάμερα, είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να καθαριστεί πλήρως ένας σωλήνας αποχέτευσης. Η εργασία αυτή καλό είναι να γίνεται προληπτικά μία φορά τον χρόνο αν πρόκειται για πολυκατοικία, στα πλαίσια των γενικών εργασιών συντήρησης του κτιρίου.

Με αυτόν τον τρόπο δεν διατηρείται μόνο ανοιχτή η αποχέτευση, αλλά προλαβαίνουμε μεγαλύτερες βλάβες, αφού ο έλεγχος με την κάμερα αποχέτευσης μας δίνει την ακριβή κατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης και κάθε ράγισμα ή σπάσιμο του σωλήνα διαπιστώνεται έγκαιρα. Εννοείται πως έτσι κι αλλιώς, η απόφραξη – καθαρισμός αποχέτευσης είναι μία εργασία που γίνεται οπωσδήποτε πριν από κάθε επισκευή που θα γίνει στην αποχέτευση.

Από τις δυσκολότερες περιπτώσεις καθαρισμού σωλήνων είναι όταν σε οριζόντιους σωλήνες έχουν συσσωρευτεί μπάζα, ρίζες δέντρων και φερτά υλικά.

απόφραξη καθαρισμός αποχέτευσης
εικόνα αποχέτευσης γεμάτη μπάζα, πριν τον καθαρισμό

Η απόφραξη – καθαρισμός της αποχέτευσης σε αυτήν την περίπτωση γίνεται αρχικά με ειδικές αλυσίδες. Οι αλυσίδες που χρησιμοποιούνται είναι οι κατάλληλες κάθε φορά, ανάλογα με τη διάμετρο του σωλήνα που πρέπει να αποφραχθεί. Όσα μπάζα ή πέτρες δεν μπορούν να απομακρυνθούν λόγω όγκου και βάρους, χρησιμοποιείται δαγκάνα ή γάντζος, που ¨αρπάζει¨ μεμονωμένα το κάθε κομμάτι και το απομακρύνει από τον σωλήνα της αποχέτευσης. Η εργασία γίνεται με ακρίβεια με την βοήθεια της κάμερας αποχέτευσης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της εργασίας μας σε καθαρισμό πήλινου σωλήνα αποχέτευσης και επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο youtube για να δείτε όλες τις σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζουμε.

Η εταιρεία μας διαθέτει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για τη σωστή απόφραξη – καθαρισμό της αποχέτευσής σας όσο και για την επισκευή σωλήνων αποχέτευσης Χωρίς Σκάψιμο.

Αν στο κτίριό σας χρειάζεται επισκευή σωλήνα αποχέτευσης, υδρορροής ή σωλήνας πισίνας, διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την εργασία. Εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές που δεν χρειάζεται αντικατάσταση των σωλήνων αποχέτευσης, αλλά τους επισκευάζουμε εκ των έσω, στεγανοποιώντας τους με εποξική ρητίνη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να σας δώσουμε προσφορά, στο τηλέφωνο

ή στείλτε μας μήνυμα :

Τον Υδραυλικό στηρίζει Ο Μάστορας
Τον o-ydravlikos.gr τον στηρίζει omastoras.gr

Διαβάστε σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση